Ortopedske operacije

Ozljede koljena, kuka, gležnja, stopala, ramena, lakta i Å”ake mogu biti neke od najbolnijih i frustrirajućih ortopedsko-traumatoloÅ”kih ozljeda. Ako se ne liječe, te ozljede mogu dovesti do nestabilnosti, kroničnih bolova ili smanjene pokretljivosti ozlijeđene osobe. Bez pravilne njege, oni mogu značiti kraj obećavajuće sportske karijere ili silom prijevremeno umirovljenje radno aktivnog pacijenta.

Rana dijagnoza, pravovremen i uspjeÅ”no izveden operativni zahvat i izvanredne tehnike fizioterapije koje podrazumijevaju elektroterapiju, robotsku rehabilitaciju, hidrokineziterapiju u posebno prilagođenom bazenu za individualno vježbanje i vježbe u dvorani, omogućiti će pacijentu najbrži mogući oporavak i povratak svakodnevnim aktivnostima.

NajčeŔće ortopedske operacije koje provodimo su:

 

Moderna infrastruktura i multidisciplinarni timovi

Liječnici Specijalne bolnice Arithera koriste minimalno invazivne postupke kad god je to moguće kako bi smanjili bol i ubrzali oporavak.

Ako je neophodno primjenjuje se kirurÅ”ko liječenje. Prije i nakon operacije, pomoć liječnika specijalista osposobljenih za internu medicinu, radiologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju i liječnici iz drugih područja medicine i kirurgije pomažu bržem oporavku naÅ”ih operiranih pacijenata.

Operacije se izvode u modernim operacijskim dvoranama uz suvremene anestezioloÅ”ke tehnike. Primjenjujemo opću, regionalnu i lokalnu anesteziju. Operacijske sale su opremljene i pokretnim rendgenskim aparatima tako da se svi operativni zahvati rade s vrhunskom preciznoŔću. Upotrebljavaju se implantati i endoproteze koji su posljednja riječ vrhunskih svjetskih tehnologija i koji su u proizvodnim programima najeminentnijih svjetskih tvrtki.

Nakon operacija, ovisno o samom zahvatu, pacijenti se upućuju u jedinicu intenzivnog liječenja, poluintenzivnog liječenja ili direktno u bolesničke sobe, a rehabilitacijski proces u najvećem broju slučajeva počinje istoga dana nakon operacije.

Rezervirajte termin

Po primitku vaÅ”eg upita kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s naÅ”im pravilima o kolačićima.

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Ustanova za fizioterapiju u kući:
Bukovačka 1 / +385 1 2441 544 (kućni 02)

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a:
Kraljevićeva 26/1
(Centar Maksimir) / +385 1 2441 544

Kardiologija:
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / +385 1 2441 544

Fizikalna terapija za privatne korisnike:
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Centar za ljepotu i zdravlje kože:
Kraljevićeva 26 / +385 1 4466880

PJ Dubrovnik:
Ā Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Ortopedija