ESTETSKA KIRURGIJA

Uz ekspertna znanja stručnog kirurškog tima, modernu tenologiju i najnovije operacijske tehnike kod korisnika postižemo izvrsne rezultate estetskih zahvata na licu i tijelu. Dođite na pregled i dogovor za operaciju bez liste čekanja!

Estetska kirurgija

Od estetskih i rekonstrukcijskih operacija u SB Arithera izvode se operacije lica, uključujući lifting lica, mentoplastiku, blefaroplastiku i otoplastiku; kirurški zahvati na dojkama – povećanje, podizanje i smanjenje dojki, ginekomastija ali i onkološka i rekonstrukcijska kirurgija dojki; abdominoplastika, liposukcija,  povećanje stražnjice s vlastitim masnoćama i estetika intime.

Osim pomlađivanja kože lica i tijela botulin toksinom i filerima, primjenjujemo i boom metode u svijetu estetike, a to su 100% prirodne i sigurne metode  korištenja vlastitog tkiva u funkciji obnove i osvježivanja kože.  Radi se o primjeni  PRP metoda (matične stanice) kojom se postiže obnavljanje kolagena, cijeljenje i zaglađivanje kože lica, vrata, dekoltea, šaka te senzacionalno pomlađen i prirodan izgled.

Opremljeni i za najteže operacije

Jedna od posebnosti Aritherine pozicije na tržištu je posjedovanje modernih operacijskih sala u kojima je moguće raditi i najteže operacije iz područja plastične i rekonstrukcijske kirurgije. Anesteziološki te cjeloviti stručni operacijski tim dodatno pružaju sigurnost u finalni uspjeh plastičnih operacija.

Pacijenti nakon učinjenih operacija ostaju na bolničkoj njezi do konačnog oporavka. Bolnički odjel sa intenzivnom  njegom ima komforne jednokrevetne i dvokrevetne sobe.

U cilju pripreme pacijenta za estetsku operaciju kao i održavanja dobivenih rezultata nakon estetskih zahvata, uz individualni pristup svakom pacijentu, u suradnji dermatologa i kozmetologa razvijeni su programi koji brzo i učinkovito uklanjaju vidljive tragove estetskih zahvata i čine kožu lijepom i njegovanom.

Korisnik na taj način dobiva potpunu uslugu od savjetovanja s liječnikom, odabira i provođenja potrebnog operativnog zahvata do postoperativne njege.

Posebnosti Centra za estetsku kirurgiju i medicinu:

  • licencirani specijalistički medicinski tim
  • moderna operacijska sala opremljena prema najsuvremenijim svjetskim standardima
  • individualan pristup svakom pacijentu uz maksimalno uvažavanje želja i mogućnosti
  • ekskluzivno uređen ambijent
  • apsolutna diskrecija i poslovanje u skladu sa načelima medicinske etike
  • briga i skrb o pacijentu kroz stalni monitoring liječnika specijalista
  • sofisticirane kozmetološke metode u funkciji pripreme za estetske operativne zahvate i brzog oporavka nakon estetskih operacija
Rezervirajte termin

Po primitku vašeg upita kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku

Naše lokacije / ESTETSKA KIRURGIJA

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Ortopedija Miškulin
Bukovačka 1 / +385 1 23 04 074 /
miskulin.ortopedija@arithera.hr

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Estetska kirurgija

Rezervacija termina pregleda > ESTETSKA KIRURGIJA