ANTI-AGE MEDICINA

Na prvim konzultacijama dijagnosticiramo stanje kože i sukladno željama klijenta dajemo prijedlog individualno koncipiranog anti-age protokola. Uz naše specijaliste brzo uklonite vidljive tragove godina!

Anti-age medicina – uklonite tragove godina

Potaknite svoju ljepotu uz specijaliste Aritherinog Centra za ljepotu i zdravlje kože. Estetski kirurzi, dermatolozi i kozmetičari brinu o prefekciji Vaše kože i ljepoti lica i tijela, a vrhunska Top Quality anti-age tehnologija za neinvazivnu i minimalno invazivnu estetsku medicinu pomaže u brzom otklanjanju vidljivih tragova godina.

Uz individualan pristup svakom klijentu,  razvili smo programe koji brzo i učinkovito otklanjanju tragove godina i čine vašu kožu lijepom i njegovanom. Pokrenuli smo novi koncept i pristup vašoj ljepoti. Multidisciplinaran tim anti age stručnjaka primijeniti će upravo za Vas najoptimalnu metodu pomlađivanja koristeći pri tom visokotehnloške medicinske aparate, vrhunsku anti-age preparativnu  kozmetiku i najkvalitetnija punila/botulin toxin i mesohyale.

Pri rezervaciji termina opišite svoje želje i naši djelatnici na prijemu usmjeriti će Vas na pregled, konzultacije ili probni tretman kod nekog od Aritherinih specijalista iz područja anti -age medicine i njege lica i tijela.

Sve nesavršenosti na licu i tijelu tretiramo vrhunskom Top Quality tehnologijom:

TOP QUALITY CAV CELL INTRA TOP QUALITY HIFU-TOP TOP QUALITY VELVET SKIN INTRA PLUS TOP QUALITY RADIO SKIN
TOP QUALITY
CAV CELL INTRA P
TOP QUALITY
HIFU-TOP
TOP QUALITY VELVET SKIN INTRA PLUS

TOP QUALITY
RADIO SKIN

 

Anti age protokol podrazumijeva:

  • pregled kod specijaliste dermatologa ili estetskog kirurga u čijim se ordinacijama kreira individualni program ARTSYNERGY po kojem se tretira određena problematika na licu i/ili tijelu.
  • na prvim konzultacijama sa iskusnim liječnicima, razmotriti će se i razumjeti potrebe pacijenta, te dati odgovori koji su svakom pacijentu potrebni za donošenje odluke.
  • prije definiranja individualnog programa body shapinga, provodi se precizna ultrazvučna dijagnostika koja definira količinu i pozicioniranost masnog tkiva koje treba tretirati. Sukladno rezultatima dijagnostike, individualno prilagođenom jačinom tretmana, dopire se u slojeve derme u kojima se nalazi masno tkivo – time su ovi tretmani efikasniji u odnosu na bilo koje do sada prisutne na tržištu.
  • većinu aparativnih tretmana provode kozmetičari pod nadzorom liječnika specijaliste, a neke tretmane kao što je radio skin ili fokusirani ultrazvuk provode samo liječnici specijalisti

 

Anti-age medicina

Rezervirajte termin

Po primitku vašeg upita kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku

Naše lokacije / ANTI-AGE MEDICINA

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Ortopedija Miškulin
Bukovačka 1 / +385 1 23 04 074 /
miskulin.ortopedija@arithera.hr

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Anti-age medicina

Rezervacija termina pregleda > ANTI-AGE MEDICINA