Medicinski tim

Težimo raditi sa najboljim stručnjacima u Republici Hrvatskoj i biramo djelatnike koji se odlikuju empatijom i maksimalnom posvećenošću potrebama pacijenata.

Naš stručni medicinski tim teži k istom cilju – izvrsnost u pružanju medicinske usluge.

Uz liječnike, o Vašem zdravlju u SB Arithera brinuti će se:

Fizioterapeuti

U Specijalnoj bolnici Arithera rade visokoobrazovani fizioterapeuti, koji se konstantno educiraju o novim spoznajama i dostignućima na području fizikalne terapije i rehabilitacije u vidu specijaliziranih tečajeva, manualnih tehnika i koncepta, stručnih predavanja i radionica.

Naše fizioterapeute sresti ćete u svim Aritherinim poslovnim jedinicama: na bolničkom odjelu u Bukovačkoj 1, u Centru za fizioterapiju i robotsku neurorehabilitaciju u Petrovoj 128, u Centru za fizioterapiju za pacijente preko HZZO-a u Kraljevićevoj 26 i u PJ Specijalne bolnice Arithera u Dubrovniku.

Fizioterapeuti pomažu našim pacijentima u liječenju, povećanju pokretnosti, ublažavanju boli te sprečavanju i ublažavanju trajnih posljedica bolesti i ozljeda. Pod nadzorom liječnika zaduženog za pacijenta, planiraju rad sa svakim pacijentom i izrađuju program koji sadrži opis postupaka i predviđenih ishoda terapije. Primjenjuju elektroterapiju, kineziterapiju, hidrokineziterapiju, robotsku rehabilitaciju, specijalne tehnike te medicinske masaže za rehabilitaciju, ublažavanje boli, smanjenje oteklina ili poboljšanje funkcije sustava za pokretanje.

Kvalificirani su za provođenje procjene bolesnikovog stanja, u suradnji s liječnikom specijalistom, planiraju tijek terapije i postupaka, provode terapiju u vidu individualnih ili grupnih vježbi, raznih fizikalnih procedura, kao i vježbi u bazenu, kako bi rehabilitacija u najkraćem mogućem vremenu osigurala najbolje rezultate.

Uče i motiviraju pacijente da se pravilno služe štakama, protezama, kolicima i drugim pomagalima. Pomoći će Vam u pripremi prije operacijskog zahvata i u ranom postoperacijskom oporavku.

Edukacijom i terapijskim postupcima sa ciljem smanjenja bola i postizanja maksimalne pokretljivosti, pomoći će Vam u unaprjeđenju samostalnosti kretanja i ubrzati vaš povratak u svakodnevne aktivnosti.

Medicinske sestre i tehničari

S medicinskim sestrama/tehničarima susretati ćete se u ambulantama liječnika i na bolničkom odjelu tijekom Vašeg boravka u SB Arithera.

Uz asistiranje liječnicima oni  se brinu o preoperacijskoj pripremi i postoepacijskom oporavku, o terapiji, higijeni tijela te o zadovoljavanju osnovnih životnih potreba svakog našeg pacijenta.

Educirati će Vas o aktivnostima nakon napuštanja bolnice i biti vam psihološka i emotivna potpora tijekom boravka u bolnici. S njima možete razgovarati o svemu što je vezano uz zdravstvenu njegu. Uloga im je i da se brinu o administraciji, uzimaju potrebne podatke i brinu oko dokumentacije.

Osobni voditelji kroz proces liječenja

Specijalna bolnica Arithera za svoje je pacijente pripremila novu, na našem tržištu zdravstvenih usluga potpuno inovativnu uslugu PERSONAL TOTAL HEALT CARE MANAGERA.

Radi se o osobnim voditeljima koji prate pacijenta kroz cijeli proces liječenja uključujući i sve faze rehabilitacije do potpunog oporavka i osposobljenosti za vračanje svakodnevnim aktivnostima. Uz osobnog voditelja proces liječenja za svakog pacijenta postaje puno jednostavnije i ugodnije iskustvo. Individualni pristup u liječenju i rehabilitaciji osigurava brz oporavak i učinkovito liječenje.

Direktnim pozivom prema Aritherinim Total Health Care Managerima dobiti ćete odgovore na sva pitanja vezana uz liječenje, termine, cijene…

Nazovite Patient Care Managere Doroteu Geratović, na mobitel 091 739 7236  ili Ivana Anića na mobitel 091 9514 232 i dogovorite svoj termin za operaciju koljena, kuka, ramena ili kralježnice.

Kozmetičarke

U Centru za anti-age medicinu SB Arithera na usluzi su Vam profesionalne, susretljive, ljubazne i visokoeducirane kozmetičarke. Osim asistiranja liječnicima specijalistima dermatolozima i estetskim krurgima u pojedinim anti-age tretmanima/zahvatima, pružaju usluge njege kože lica i tijela  aparativnim i neaparativnim metodama, njegu stopala i noktiju, provode depilacije, maderoterapiju i masaže.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Ustanova za fizioterapiju u kući:
Bukovačka 1 / +385 1 2441 544 (kućni 02)

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a:
Kraljevićeva 26/1
(Centar Maksimir) / +385 1 2441 544

Kardiologija:
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / +385 1 2441 544

Fizikalna terapija za privatne korisnike:
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Centar za ljepotu i zdravlje kože:
Kraljevićeva 26 / +385 1 4466880

PJ Dubrovnik:
 Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044