Medicinski tim

Medicinski tim u SB Arithera

Težimo raditi sa najboljim stručnjacima u Republici Hrvatskoj i biramo djelatnike koji se odlikuju empatijom i maksimalnom posvećenošću potrebama pacijenata.

Naš stručni medicinski tim teži k istom cilju – izvrsnost u pružanju medicinske usluge.

Uz liječnike, o Vašem zdravlju u SB Arithera brinuti će se:

Fizioterapeuti

U Specijalnoj bolnici Arithera rade visokoobrazovani fizioterapeuti, koji se konstantno educiraju o novim spoznajama i dostignućima na području fizikalne terapije i rehabilitacije u vidu specijaliziranih tečajeva, manualnih tehnika i koncepta, stručnih predavanja i radionica.

Naše fizioterapeute sresti ćete u svim Aritherinim poslovnim jedinicama: na bolničkom odjelu u Bukovačkoj 1, u Centru za fizioterapiju i robotsku neurorehabilitaciju u Petrovoj 128, u Centru za fizioterapiju za pacijente preko HZZO-a u Kraljevićevoj 26 i u PJ Specijalne bolnice Arithera u Dubrovniku.

Fizioterapeuti pomažu našim pacijentima u liječenju, povećanju pokretnosti, ublažavanju boli te sprečavanju i ublažavanju trajnih posljedica bolesti i ozljeda. Pod nadzorom liječnika zaduženog za pacijenta, planiraju rad sa svakim pacijentom i izrađuju program koji sadrži opis postupaka i predviđenih ishoda terapije. Primjenjuju elektroterapiju, kineziterapiju, hidrokineziterapiju, robotsku rehabilitaciju, specijalne tehnike te medicinske masaže za rehabilitaciju, ublažavanje boli, smanjenje oteklina ili poboljšanje funkcije sustava za pokretanje.

Kvalificirani su za provođenje procjene bolesnikovog stanja, u suradnji s liječnikom specijalistom, planiraju tijek terapije i postupaka, provode terapiju u vidu individualnih ili grupnih vježbi, raznih fizikalnih procedura, kao i vježbi u bazenu, kako bi rehabilitacija u najkraćem mogućem vremenu osigurala najbolje rezultate.

Uče i motiviraju pacijente da se pravilno služe štakama, protezama, kolicima i drugim pomagalima. Pomoći će Vam u pripremi prije operacijskog zahvata i u ranom postoperacijskom oporavku.

Edukacijom i terapijskim postupcima sa ciljem smanjenja bola i postizanja maksimalne pokretljivosti, pomoći će Vam u unaprjeđenju samostalnosti kretanja i ubrzati vaš povratak u svakodnevne aktivnosti.

Medicinski tim - Fizioterapeuti

Medicinske sestre i tehničari

S medicinskim sestrama/tehničarima susretati ćete se u ambulantama liječnika i na bolničkom odjelu tijekom Vašeg boravka u SB Arithera.

Uz asistiranje liječnicima oni  se brinu o preoperacijskoj pripremi i postoperacijskom oporavku, o terapiji, higijeni tijela te o zadovoljavanju osnovnih životnih potreba svakog našeg pacijenta.

Educirati će Vas o aktivnostima nakon napuštanja bolnice i biti vam psihološka i emotivna potpora tijekom boravka u bolnici. S njima možete razgovarati o svemu što je vezano uz zdravstvenu njegu. Uloga im je i da se brinu o administraciji, uzimaju potrebne podatke i brinu oko dokumentacije.

Medicinski tim - Medicinske sestre i tehničari

Osobni voditelji kroz proces liječenja

Specijalna bolnica Arithera za svoje je pacijente pripremila novu, na našem tržištu zdravstvenih usluga potpuno inovativnu uslugu PERSONAL TOTAL HEALT CARE MANAGERA.

Radi se o osobnim voditeljima koji prate pacijenta kroz cijeli proces liječenja uključujući i sve faze rehabilitacije do potpunog oporavka i osposobljenosti za vraćanje svakodnevnim aktivnostima. Uz osobnog voditelja proces liječenja za svakog pacijenta postaje puno jednostavnije i ugodnije iskustvo. Individualni pristup u liječenju i rehabilitaciji osigurava brz oporavak i učinkovito liječenje.

Direktnim pozivom prema Aritherinim Total Health Care Managerima dobiti ćete odgovore na sva pitanja vezana uz liječenje, termine, cijene… Nazovite na +385 1 23 04 074 (Bukovačka 1)  ili pošaljite e-mail na arithera@arithera.hr i naši osobni voditelji biti će Vam na usluzi.

Kozmetičarke

U Centru za anti-age medicinu SB Arithera na usluzi su Vam profesionalne, susretljive, ljubazne i visokoeducirane kozmetičarke. Osim asistiranja liječnicima specijalistima dermatolozima i estetskim krurgima u pojedinim anti-age tretmanima/zahvatima, pružaju usluge njege kože lica i tijela  aparativnim i neaparativnim metodama, njegu stopala i noktiju, provode depilacije, maderoterapiju i masaže.

Medicinski tim - Kozmetičarke

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074/
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Ortopedija Miškulin
Petrova 128
+385 1 444 0074
+385 1 387 7890
miskulin.ortopedija@arithera.hr

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Darovna kartica > Upit

Rezervacija termina pregleda > Medicinski tim