O nama

Specijalna bolnica Arithera … jer Vaš odabir je zdravlje

Specijalna bolnica Arithera jedna je od najvećih privatnih bolnica u Republici Hrvatskoj, a široka ponuda zdravstvenih usluga čini nas vodećom institucijom u privatnom medicinskom poduzetništvu.

Individualni pristup liječenju i apsolutna posvećenost potrebama pacijenata gotovo 25 godina prioritet tima od 80 djelatnika specijalne bolnice, od profesora i liječnika specijalista, do fizioterapeuta,  medicinskih sestara i tehničara.

U moderno opremljenom prostoru postoji  široki spektar medicinskih usluga: fizikalna medicina i rehabilitacija, robotska neurorehabilitacija, ortopedija, vertebrologija i spinalna kirurgija, abdominalna kirurgija, proktologija, flebologija, kardiologija, dermatologija i anti-age medicina, plastična te rekonstruktivna i estetska kirurgija. 

Na 4 lokacije u Zagrebu i Dubrovniku i preko 4000 m2 nalazi se suvremeno opremljene ordinacije, moderne operacijske dvorane, sobe za buđenje pacijenata nakon operativnih zahvata, jedinica intenzivnog liječenja, jednokrevetne i dvokrevetne komforne bolesničke sobe, dvorane za fizioterapiju i rehabilitaciju, bazen sa protustrujnim plivanjem za individualnu hidrokineziterapiju, dvorana opremljena najsuvremenijim robotskim i kompjuterskim uređajima za neurorehabilitaciju.

SB Arithera poznati je regionalni centar za liječenje svih ortopedskih ozljeda i bolesti, a usluge iz komplementarnih specijalnosti fizikalne medicine i rehabilitacije, ortopedije i vertebrologije  osiguravaju kompletnu prevenciju i liječenje bolesti lokomotornog sustava na jednom mjestu. Operacije teških deformiteta kralježnice prednjim operacijskim pristupom imaju za rezultat superiornu korekciju te nas zbog izvrsnih rezultata liječenja svrstavaju u red najznačajnijih europskih kirurških centara za liječenje kralježnice.

Model provođenja personalizirane fizioterapije unutar SB Arithera prepoznat je i uvažen od mnogih zdravstvenih ustanova u svijetu. Reference u rehabilitaciji neuroloških i ortopedskih bolesnika s deficitom u pokretanju donjih i gornjih ekstremiteta čine nas europskim centrom za naprednu fizioterapiju i robotsku neurorehabilitaciju.

Odlikuje nas holistička, sveobuhvatna i suvremena briga za pacijente koji nam dolaze iz cijeloga svijeta. Kvaliteta i procesi u našoj bolnici usklađeni su s globalnim standardima profesionalnog djelovanja u zdravstvu.

_______________

22.8.2022.

Specijalna bolnica Arithera postala je dio Arsano Medical Group

U namjeri osiguravanja daljnjeg rasta i razvoja, Specijalna bolnica Arithera ostvarila je strateško partnerstvo s investicijskim društvom Provectus Capital Partners d.o.o., te postala dio Arsano Medical Group koju čine Poliklinika Aviva, Poliklinika Dijagnostika 2000, Poliklinika Uro centar i Specijalna bolnica Nemec .

Kao konsolidiranoj članici Arsano Medical Group, otvaraju nam se nove perspektive i mogućnosti koje dobivamo kroz sinergiju i multidisciplinarni pristup u dijagnostici i liječenju naših pacijenata.

Spcijalna bolninca Arithera - Bukovačka 1

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Ortopedija Miškulin
Bukovačka 1 / +385 1 23 04 074 /
miskulin.ortopedija@arithera.hr

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Darovna kartica > Upit

Rezervacija termina pregleda > O nama