ORTOPEDIJA

Vodeća smo hrvatska bolnica u području ortopedije. Bolesnicima s ortopedskim ozljedama i bolestima na jednom mjestu pružamo potpunu medicinsku uslugu. Dođite na pregled bez liste čekanja!

Ortopedija – liječenje lokomotornog sustava

Centar za ortopediju SB Arithera je multidisciplinarni specijalizirani centar za prevenciju, liječenje i rehabilitaciju sustava organa za kretanje tj. bolesti i ozljeda koštano-zglobnog i mišićnog sustava (kosti, zglobovi, ligamenti, tetive, mišići, živci). Arithera nudi vodeća svjetska ortopedska rješenja u dijagnostici, liječenju i rehabilitaciji.

11 RAZLOGA ZAŠTO ZA ORTOPEDSKE OPERACIJE IZABRATI SB ARITHERA?

 • CJELOKUPNI PROCES LIJEČENJA od prvih pregleda, dijagnostike, konzervativnog liječenja, operacijskog liječenja do postoperativne rehabilitacije ODVIJA SE NA JEDNOM MJESTU bez potrebe odlaska na dodatne rehabilitacije u toplice i lječilišta.
 • MULTIDISCIPLINARNI TIM iskusnih i kvalificiranih liječnika, stručnjaka ortopedske i sportske kirurgije i medicine totalno je posvećen vašem zdravlju. Iskustvo i posvećenost cjelokupnog medicinskog tima osigurava visoku učinkovitost i 100%-tnu uspješnost liječenja.
 • Cjelokupna PREOPERATIVNA PRIPREMA OSIGURANA JE U SB ARITHERA.
  Na raspolaganju su stručnjaci internisti, kardiolozi, anesteziolozi te potrebne laboratorijske pretrage.
 • Koristimo MODERNE, MINIMALNO INVAZIVNE I ARTROSKOPSKE OPERATIVNE TEHNIKE.
 • Opremljeni smo NAPREDNOM TEHNOLOGIJOM u funkciji precizne medicine. U suvremenim operacijskim salama osigurani su idealni uvjeti za izvođenje i najzahtjevnih ortopedskih zahvata. Jedina smo bolnica u regiji opremljena robotskom i računalnom tehnologijom za brzu i učinkovitu rehabilitaciju.
 • Ugrađujemo isključivo VISOKOKVALITETNE IMPLANTATE renomiranih svjetskih proizvođača u potpunosti prilagođene anatomiji vašeg tijela.
 • Našim pacijentima jamčimo BRZU REHABILITACIJU i SKRAĆENO VRIJEME OPORAVKA. Zahvaljujući individualno prilagođenim programima i suvremenim procedurama fizioterapije koje podrazumijevaju elektroterapiju, robotsku rehabilitaciju, hidrokineziterapiju u posebno prilagođenom bazenu za individualno vježbanje i vježbe u dvorani, pacijent je već 5 do 7 dana nakon operacije ugradnje endoproteze kuka ili koljena potpuno samostalno napušta bolnicu, a u periodu od 30 dana nakon operacije potpuno je rehabilitiran i osposobljen za nesmetano provođenje svakodnevnih životnih aktivnosti i povratak sportskim aktivnostima.
 • Higijenske i sigurnosne mjere u Specijalnoj bolnici Arithera su visoko standardizirane  čime je RIZIK OD COVID-a ILI BILO KOJE DRUGE INFEKCIJE smanjen na najmanju moguću razinu.
 • Pacijenti sa ugrađenim totalnim endoprotezama koljena, kuka i ramena u SB Arithera dobivaju 30% POPUSTA NA FIZIOTERAPIJU koja se provodi prema individualno koncipiranom programu u Centru za rehabilitaciju u Petrovoj 128.
 • Svaki pacijent dobiva svog OSOBNOG VODITELJA koji ga sa punom pažnjom i potpunom posvećenošću njegovim potrebama prati kroz cjelokupni proces liječenja
 • Uz plaćanje gotovinom, pružamo mogućnosti OBROČNOG PLAĆANJA do 12 rata.

Ortopedija

Usluge Centra za ortopediju Specijalne bolnice Arithera:

 

Centar za ortopediju se ističe i liječenjem posebnih skupina naročito aktivnih i rekreativnih sportaša kao i svih drugih koji pate od posljedica traumatoloških zbivanja. U Aritheri su okupljeni vrhunski stručnjaci koji su u području ortopedije i traumatologije posebno educirani u različitim subspecijalističkim disciplinama. Ističemo vrhunske stručnjake za artoskopiju, ugradnju totalnih endoproteza velikih zglobova, kirurgiju kralježnice, sportsku medicinu, tumore lokomotornog sustava, amputacijsku kirurgiju i za rekonstruktivne zahvate u slučajevima prirođenih i posttraumatskih stanja.

Pročitajte više o ortopedskom liječenju u članku >>

Rezervirajte termin

Po primitku vašeg upita kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku

BESPLATNE KONZULTACIJE za ugradnju endoproteza koljena, kuka ili ramena

Rezervirajte svoj termin! Dobit ćete sve informacije o tijeku operacijskog liječenja i rehabilitacije te cijenovnu ponudu cijelokupnog liječenja.

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Ortopedija Miškulin
Bukovačka 1 / +385 1 23 04 074 /
miskulin.ortopedija@arithera.hr

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > ORTOPEDIJA