Ortopedija dr. Miškulin

AMBULANTE
Zagreb | Bukovačka 1
Dubrovnik | Masarykov put 1a
Split | Spinčićeva 2C

O liječniku

Doc. dr. sc. Mladen Miškulin, prim. dr. med., specijalist ortopedije i traumatologije, usavršavao se u renomiranim ortopedskim klinikama poput Istituto Ortopedico Rizzoli u Bologni te Ortopedske Klinike u Genovi. Njegova stručnost obuhvaća endoprotezu zglobova, artroskopsku kirurgiju i traumatologiju. Sudjelovao je na brojnim nacionalnim i međunarodnim kongresima te je autor znanstvenih i stručnih radova. Njegov rad ostavlja značajan utjecaj na području sportske medicine te doprinosi razvoju hrvatskog ortopedskog sektora novim medicinskim spoznajama i postupcima.

Saznajte više o dr. Miškulinu ovdje!

Specijalistički ortopedski pregled

Bolovi, bolesti, ozljede i ostali problemi koji ukazuju na potrebu za ortopedskim liječenjem ne smiju čekati!

Čim primjetite simptome poput bolova, ograničenog opsega pokreta ili ukoliko ste bili izloženi fizičkoj ozlijedi, javite se na specijalistički pregled.

Nakon specijalističkog pregleda, radiološke dijagnostike i postavljanja točne dijagnoze, kreira se plan liječenja koje može biti konzervativno, minimalno invazivno ili operacijsko.

Usluge specijalističkog pregleda kod doc. dr. sc. Mladena Miškulina dostupne su u raznim gradovima Hrvatske od Zagreba, Splita do Dubrovnika.

Za rezervaciju termina pregleda javite se na:

  • 01/38 77 890, Petrova 128, Zagreb
  • 020/440 044, Masarykov put 1a, Dubrovnik
  • 021/571 485, Spinčićeva 2C (u prostorijama Poliklinike Dr. Ljutić), Split

 

Za ambulante u drugim gradovima pratite naš web i društvene mreže.

Spoj izvrsnosti i ekspertnog znanja dr. Miškulina i idealnih uvjeta liječenja u SB Arithera

Specijalna bolnica Arithera, kroz svoj rast i razvoj, postala je prepoznatljiv regionalni centar ortopedskog liječenja s vodećim svjetskim rješenjima u dijagnostici, terapiji i rehabilitaciji.

Doc. dr. sc. Mladen Miškulin, prim. dr. med., istaknuti ortopedski stručnjak, nosioc je širokog spektra znanja u našem ortopedskom timu. U suradnji s Aritherinim konzilijem liječnika ortopeda, fizijatara, spinalnih kirurga  i neurokirga, SB Arithera pruža najsveobuhvatniji program liječenja lokomotornog sustava u Hrvatskoj.

Ako patite od bolova u ramenu, laktu, kuku, koljenu, stopalu ili gležnju i treba Vam liječenje, dr. Mladen Miškulin u Specijalnoj bolnici Arithera pružiti će Vam cjelovitu skrb u konzervativnom i operacijskom liječenju različitih zglobnih poremećaja i ozljeda, s naglaskom na minimalno invazivni kirurški pristup.

Uz širok spektar usluga za aktivne i rekreativne sportaše, dr Mladen Miškulin riješiti će i zbrinuti sve potrebite pacijente s ortopedskim bolestima i povredama kao i pacijente koji se oporavljaju od traumatoloških ozljeda.

Operacijski zahvati

U ortopedskim zahvatima svih vrsta primjenjujemo minimalno invazivne kirurške pristupe kojima, uz smanjenu postoperativnu bolnost i znatno brži oporavak, ostvarujemo maksimalan učinak u liječenju bolesti i ozljeda sustava za kretanje.

Za izdvojiti su artroskopske operacije svih zglobova, posebice ramena, kuka, koljena i gležnja, korekcije deformiteta udova i stopala, ugradnje djelomičnih i totalnih endoproteza ramena, kuka i koljena te zamjene razlabavljenih ili loše postavljenih endoproteza zglobova.

Doc.dr.sc. Mladen Miškulin, prim. dr. med. u SB Arithera provodi niz operativnih zahvata, od kojih ističemo:

U SB Arithera bit će Vam dodijeljen osobni voditelj koji će vas pratiti kroz cijeli proces liječenja, počevši od specijalističkog pregleda do završne faze liječenja – postoperativne fizikalne terapije. Cjelokupni proces liječenja odvija se na jednom mjestu uz podršku izvrsnog medicinskog tima.

Cijelokupna predoperativna priprema provodi se u Specijalnoj bolnici Arithera uz podršku laboratorijske i radiološke dijagnostike u našim suradnim ustanovama iz Arsano Medical Grupe.

Postoperativni period i rehabilitacija

U postoperativnoj njezi o Vama brine vrhunski tim medicinskih sestara i tehničara pod stalni monitoringom liječnika operatera. Ostanak u bolnici ovisi o vrsti operativnog zahvata, a najčešće je to period od 5 dana.

Rana rehabilitacija često započinje već prvi dan nakon kirurškog zahvata.

Jamčimo brzu rehabilitaciju nakon operacije kroz inovativne programe fizikalne terapije, skraćujući vrijeme oporavka kako biste se što prije vratili normalnom životu. Naša prilagođena individualna terapija uključuje najsuvremenije metode poput elektroterapije, robotske rehabilitacije, izokinetike i hidrokineziterapije.

Provodi se ambulantno u Centru za fizioterapiju, Petrova 128, Zagreb ili u našoj PJ Dubrovnik, Masarykov put 1a.

U kojem području ortopedije Vam dr. Miškulin može pomoći?

Područje kuka Područje koljena

Područje ramena Područje gležnja

Područje stopala Područje lakta 


 

11 razloga zašto se operirati u SB Arithera

Rezervirajte termin

Po primitku vašeg upita kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Ortopedija Miškulin
Bukovačka 1 / +385 1 23 04 074 /
miskulin.ortopedija@arithera.hr

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Ortopedija dr. Miškulin