FIZIKALNA MEDICINA

Najdugovječnija smo privatna bolnica s preko 20 godina iskustva u fizikalnoj medicini. Individualni programi fizioterapije provode se u Zagrebu i Dubrovniku.

Liječenja i terapije iz područja fizikalne medicine osigurali smo:

 • za korisnike uz uputnicu HZZO-a na lokaciji Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) , Zagreb, tel. +385 1 2441 544
 • za privatne korisnike na lokaciji Petrova 128, Zagreb, tel.+385 1 444 0074
 • za privatne korisnike na lokaciji Masarykov put 1a, Dubrovnik, tel. +020 440044

Originalni koncept fizikalne terapije i rehabilitacije Specijalne bolnice Arithera pruža Vam mogućnost izlječenja bolesti lokomotornog sustava na jednom mjestu. Liječenje po programu terapije propisanom od vrsnih stručnjaka fizijatara, ortopeda i vertebrologa provesti će specijalizirani fizioterapeuti koristeći najnapredniju tehnologiju i metode liječenja.

Zašto koristiti fizikalnu terapiju i rehabilitaciju u Specijalnoj bolnici Arithera?

 • preko 20 godina iskustva i vrhunski rezultati liječenja profilirali su nas u vodeću medicinsku ustanovu za fizikalnu medicini i rehabilitaciju
 • osiguravamo individualan pristup, termine usklađene s mogućnostima pacijenta i individualni program rehabilitacije
 • koordinacija liječenja sa vrhunskim medicinskim timom specijalista (specijalisti fizijatri, ortopedi, kirurzi, vertebrolozi)
 • individualnom i ciljanom fizioterapijom rješavaju se i najmanji problem vezani uz bilo koji simptom ili bolest lokomotornog sustava
 • individualni programi fizioterapije prilagođeni su općem stanju pacijenta i simptomatologiji problematičnog bolnog stanja.
 • tijekom rehabilitacijskog programa provode se elektroterapijske procedure poput: UZV, MAGNETOTERAPIJE, STRUJE, HIRO-HILT LASERA, TERAPIJA UDARNIM VALOM, VACUSPORT TERAPIJE…
 • provodi se i individualna kineziterapija, medicinske masaže te manualne tehnike kao što su: Bowen, miofacijalna relaksacija, Cyriax, Keltenborn-Evjenth, PNF, ručna limfna drenaža, PIR.
 • ekskluzivno uređen ambijent i najmodernija medicinska oprema
 • vježbe su upotpunjene velikim brojem rekvizita i pomagala
 • suvremena robotska, senzorna i računalna tehnologija u kombinaciji s konvencionalnom fizioterapijom povećava učinke fizioterapije
 • hidrokineziterapija se provodi u bazenu opremljenom uređajem za protustrujno plivanje i hidromasažom
 • napredna tehnologija i metodologija te stručnost medicinskog kadra osiguravaju izvanredne rezultate rehabilitacije u minimalnom vremenu.

Vrhunski tim fizioterapeuta

Višegodišnje iskustvo, suvremena oprema i metode liječenja te stručnost i posvećenost pacijentu ističu Specijalnu bolnicu Arithera kao centar izvrsnosti za liječenje ortopedskih bolesti, bolesti i ozljeda kralježnice i svih fizikalnih oboljenja.

U Specijalnoj bolnici Arithera rade visokoobrazovani fizioterapeuti, koji se konstantno educiraju o novim spoznajama i dostignućima na području fizikalne terapije i rehabilitacije u vidu specijaliziranih tečajeva, manualnih tehnika i koncepta, stručnih predavanja i radionica. Kvalificirani su za provođenje procjene bolesnikovog stanja, u suradnji s liječnikom specijalistom, planiraju tijek terapije i postupaka, provode terapiju u vidu individualnih ili grupnih vježbi, raznih fizikalnih procedura, kao i vježbi u bazenu, kako bi rehabilitacija u najkraćem mogućem vremenu osigurala najbolje rezultate. Dio njihovog posla je i procjenjivanje terapijskih učinaka, rad na prevenciji pojave mogućih oštećenja, kao i edukaciji pacijenata po završetku rehabilitacije o tome kako spriječiti bolove, kako se pravilno držati i kretati, te kako prilagoditi aktivnosti i uređenje okruženja za lakšu svakodnevnicu.

VACUSPORT fizikalna terapija

Rezervirajte termin

Po primitku vašeg upita kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Ustanova za fizioterapiju u kući:
Bukovačka 1 / +385 1 2441 544 (kućni 02)

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a:
Kraljevićeva 26/1
(Centar Maksimir) / +385 1 2441 544

Kardiologija:
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / +385 1 2441 544

Fizikalna terapija za privatne korisnike:
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Centar za ljepotu i zdravlje kože:
Kraljevićeva 26 / +385 1 4466880

PJ Dubrovnik:
 Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Fizikalna medicina