Kinezioterapija

Kinezioterapija – terapija vježbama

Kineziterapija je sustavna terapija tjelesnim vježbanjem, s ciljem poboljšanja funkcioniranja dijela ili cjelokupnog organizma.

Različite vježbe kineziterapije se izvode na dva načina ovisno o dijagnozi i propisanoj terapiji od strane liječnika specijalista:

  • INDIVIDUALNA KINEZITERAPIJA U DVORANI: aktivni pristup fizioterapeuta koji vježba sa Vama, u pravilu omogućuje najbrži oporavak i najkvalitetnije rezultate
  • GRUPNE VJEŽBE U DVORANI: mala grupa od 2 – 4 osobe, zavisno od vrste dijagnoze, nekad je zanimljivije rješenje od individualne terapije ukoliko se radi o lakšim ozljedama ili kroničnim bolestima

 

Individualna kineziterapija provodi se u dvorani i bazenu, ovisno o potrebama i indikacijama. Vježbe su upotpunjene velikim brojem rekvizita i pomagala, a uz stručno vodstvo fizioterapeuta i kombiniranjem različitih procedura postižu se maksimalni rezultati.

Originalni koncept  fizikalne terapije i rehabilitacije Specijalne bolnice Arithera pruža Vam  mogućnost  izlječenja bolesti lokomotornog sustava na jednom mjestu. Višegodišnje iskustvo, suvremena oprema i metode liječenja te stručnost i posvećenost pacijentu ističu Specijalnu bolnicu Arithera kao centar izvrsnosti za liječenje ortopedskih bolesti, bolesti i ozljeda kralježnice i svih fizikalnih oboljenja.

Kineziterapija
Grupne vježbe u dvorani

Rezervirajte termin

Po primitku vašeg upita kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku

PRATITE NAS NA
DRUŠTVENIM MREŽAMA
Od 2022. godine članica
Aviva Medical Grupe

NEWSLETTER

Prijavite se na newsletter i saznajte novosti, korisne savjete i pogodnosti iz naše bolnice.

Please don't insert text in the box below!

Mi vodimo računa o vašoj privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Klikom na „Prijavite se“ dajete svoj pristanak da SB Arithera koristi vašu e-mail adresu i osobne podatke u marketinške svrhe. U slučaju da više ne želite primati naše newslettere, u svakom trenutku se možete odjaviti sa mailing liste.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Ustanova za fizioterapiju u kući
Bukovačka 1 / +385 1 2441 544 (kućni 02)

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
 Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Fizikalna medicina