KIRURGIJA KRALJEŽNICE

Pružamo potpuno zaokruženi proces liječenja bolesti kralježnice, od specijalističkih pregleda i dijagnostike, minimalno invazivnih zahvata, minimalno invazivne kirurgije, zahtjevne kirurgije kralježnice i revizijskih operacija do postoperativne rehabilitacije. Dođite na pregled bez liste čekanja!

Liječenje bolesti kralježnice

Ukoliko Vas muči križobolja, išijas  ili imate problema sa nekim drugim bolestima, ozljedama i deformitetima kralježnice, na pravoj ste adresi. U sklopu Specijalne bolnice Arithera djeluje Centar za bolesti kralježnice – vodeći privatni medicinski centar za bolesti kralježnice u Hrvatskoj i u regiji.

Potpuno zaokruženi proces liječenja bolesti kralježnice, od fizikalne terapije, minimalno invazivnih zahvata – SPM metoda, klasičnih operativnih zahvata,  revizijskih operacija do postoperativne rehabilitacije – sve se to odvija na jednom mjestu- u SB Arithera.

Zašto za liječenje kralježnice izabrati Specijalnu bolnicu Arithera?

 • CJELOKUPNI PROCES LIJEČENJA od prvih pregleda, dijagnostike, konzervativnog liječenja, operacijskog liječenja do postoperative rehabilitacije ODVIJA SE NA JEDNOM MJESTU bez potrebe odlaska na dodatne rehabilitacije u toplice i liječilišta.
 • MULTIDISCIPLINARNI TIM iskusnih i kvalificiranih liječnika, stručnjaka vertebrologa i kirurga totalno je posvećen vašem zdravlju. Iskustvo i posvećenost cjelokupnog medicinskog tima osigurava visoku učinkovitost liječenja.
 • Cjelokupna PREOPERATIVNA PRIPREMA OSIGURANA je u SB Arithera. Na raspolaganju su stručnjaci internisti, kardiolozi, anesteziolozi te potpune laboratorijske pretrage.
 • Koristimo MODERNE MINIMALNO INVAZIVNE ZAHVATE (SPM metode)
 • REVIZIJSKIM OPERATIVNIM ZAHVATIMA uspješno ispravljamo pogreške ili manje uspješne rezultate prethodnih operacija
 • U SUVREMENIM OPERACIJSKIM SALAMA osigurani su idealni uvjeti za izvođenje i najzahtjevnih ortopedskih zahvata.
 • Jedina smo bolnica u regiji opremljena ROBOTSKOM I RAČUNALNOM TEHNOLOGIJOM za brzu i učinkovitu rehabilitaciju.
 • Zahvaljujući individualno prilagođenim programima i suvremenim procedurama fizioterapije koje podrazumijevaju elektroterapiju, robotsku rehabilitaciju, hidrokineziterapiju u posebno prilagođenom bazenu za individualno vježbanje i vježbe u dvorani našim pacijentima jamčimo BRZU REHABILITACIJU i SKRAĆENO VRIJEME OPORAVKA
 • HIGIJENSKE I SIGURNOSNE MJERE u Specijalnoj bolnici Arithera su visoko standardizirane čime je rizik od COVID-a ili bilo koje druge infekcije smanjen na najmanju moguću razinu
 • Svaki pacijent dobiva svog OSOBNOG VODITELJA koji ga sa punom pažnjom i potpunom posvećenošću njegovim potrebama prati kroz cjelokupni proces liječenja
 • Uz plaćanje gotovinom, pružamo mogućnosti OBROČNOG PLAĆANJA do 12 rata.

Usluge Centra za liječenje kralježnice Specijalne bolnice Arithera:

Rezervirajte termin

Po primitku vašeg upita kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Ortopedija Miškulin
Bukovačka 1 / +385 1 23 04 074 /
miskulin.ortopedija@arithera.hr

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Vertebrologija

Rezervacija termina pregleda > KIRURGIJA KRALJEŽNICE