Tretmani za tijelo

Bez šavova do linije iz snova uz pomoć neinvazivne medicinske ultrazvučne liposukcije i ekspertnih znanja vrhunskih dermatologa i estetskih kirurga. Krajnji rezultat je eliminacija i najtvrdokornijih masnih naslaga, oblikovanje tijela i uklanjanje celulita.

Sve veći broj korisnika javlja nam se u potrazi za zaista efikasnim metodama oblikovanja tijela i postizanja i održavanja ljepote i zdravlja kože.

Na ovom području specijalisti iz Arithernog Centra za anti-age medicinu postižu zaista fascinantne rezultate.

Najnovije dostignuće „body sculpting“ tehnologije dolazi u obliku medicinske ultrazvučne liposukcije koja se u Aritheri provodi tehnologijom Top Quality Cav Cell. Ova tehnologija supstitut je za klasičnu kiruršku liposukciju i namijenjena je za osobe koje se bore s tek nekoliko kilograma viška, ali ponajviše za one s ozbiljnijim nakupinama masnog tkiva kojih se unatoč dijetama i tjelovježbi ne mogu riješiti. Ovi tretmani djeluju ciljano na masne stanice tretiranog područja bez oštećenja okolnog tkiva.

Ovom tehnologijom mogu se postići i vrlo brzi rezultati u samo jednom minimalno invazivnom zahvatu tj. „liposukciji bez kirurškog noža“. Provod i se pod lokalnom anestezijom u kirurškoj sali, a pacijent s dnevnim aktivnostima može nastaviti odmah nakon zahvata.

Osim aparativnih tehnika oblikovanja tijela i njege kože, u ponudi je cijeli niz beauty usluga poput pilinga, depilacija, masaža, maderoterapija, pedikura…

Rezervirajte termin

Po primitku vašeg upita kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Ortopedija Miškulin
Bukovačka 1 / +385 1 23 04 074 /
miskulin.ortopedija@arithera.hr

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Anti-age medicina

Rezervacija termina pregleda > Tretmani za tijelo