Nekirurška bleferoplastika

Nekirurška blefaroplastika otvara pogled i pomlađuje čitavo lice

Specijalna bolnica Arithera može se pohvaliti iznimno širokom ponudom tretmana za neinvazivno i minimalno invazivno pomlađivanje, a za revoluciju u tretiranju regije oko očiju zaslužan je Top Quality Radio Skin uređaj, koji čitavo područje pomlađuje bez klasičnih rezova, šavova i dugog oporavka.

Kada primijetimo izraženi višak kože na gornjim i donjim vjeđama ili masne jastučiće na podočnjacima, odraz u ogledalu odjednom nam postaje gotovo neprepoznatljiv.

Radiofrekventna plazma predstavlja pravu revoluciju neinvazivnog pomlađivanja i na minimalno invazivan način postiže rezultate koji su se dosad mogli očekivati samo od operativnog zahvata. Koristi za tretmane mikro liftinga i vrlo traženu nekiruršku blefaroplastiku. Radiofrekvencija usmjerena na ciljani površinski sloj kože postiže trenutačnu vaporizaciju viška kože, vidljivo zateže gornje i donje vijeđe, uklanja masne jastučiće na podočnjacima, čini oko otvorenijim i bez suvišnih nabora.

Manje invazivna narav zahvata znači i kraći, jednostavniji i bezbolniji oporavak, bez boravka u bolnici, bolnih previjanja rana ili vađenja šavova. Ovom metodom izbjegavate dugotrajne otekline, podljeve i bolovanja. Osim za uklanjanje i zatezanje opuštene kože kapaka i mikro lifting, ovom tehnologijom tretiraju se Cherry angiomi, manji keloidi, seboreične keratoze, ožiljci, posljedice akni, diskromija, fibromi, bradavice, ksentelazme i hiperpigmentacije.

Klijentice zainteresirane za tretman mogu se najaviti na konzultacije, a sve informacije o tretmanu možete saznati u Centru za anti age medicinu Specijalne bolnice Arithera, putem kontakt telefona 014440074 , te e-mail adrese: arithera@arithera.hr.

Nekirurška bleferoplastika

Rezervirajte termin

Po primitku vašeg upita kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Ortopedija Miškulin
Bukovačka 1 / +385 1 23 04 074 /
miskulin.ortopedija@arithera.hr

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Anti-age medicina

Rezervacija termina pregleda > Nekirurška bleferoplastika