Artsynergy protokoli

Početak je svakog protokola, a ovisno o specifičnoj problematici, učinkovit plan oblikovanja tijela i pomlađivanja kože bit će kreiran u ordinaciji specijalista dermatologa ili estetskog kirurga već pri prvom posjetu.

Na prvim konzultacijama sa iskusnim liječnicima razmotriti će se i razumijeti potrebe pacijenta te dati odgovori koji su svakom pacijentu potrebni za donošenje odluke. Stručno vodstvo i podrška specijalista biti će vidljiva kroz sve faze protokola.

Uz individualni pristup svakom pacijentu, u suradnji dermatologa i kozmetologa razvijeni su programi koji brzo i učinkovito uklanjaju vidljive tragove godina i čine kožu lijepom i njegovanom.

Prije definiranja programa tretmana provodi se precizna ultrazvučna dijagnostika koja definira količinu i pozicioniranost masnog tkiva te se program body shapinga ili npr. uklanjanja podbratka  formira individualno, sukladno rezultatima dijagnostike, ciljanom jačinom tretmana kojim se dopire u slojeve derme u kojima se nalazi masno tkivo – time su ovi tretmani efikasniji u odnosu na bilo koje do sada prisutne na tržištu.

Većinu aparativnih tretmana provode kozmetolozi pod nadzorom liječnika specijaliste, a neke tretmane kao što je radiofrekventni skalpel ili fokusirani ultrazvuk provode samo liječnici spacijalisti.

Protokol za svakog korisnika kreira se individualno, a najučestaliji programi za lice i tijelo provode se u periodima od nekoliko tjedana do 6 mjeseci i sadrže slijedeće tretmane:

Protokoli za lice:

PAKET SADRŽAJ TRAJANJE
LIFTING KOŽE LICA ZO Skin tretmani, neinvazivne elektroporacije, medicinske radiofrekvencije 4 tjedna
HIFU TRETMAN Fokusirani nekirurški ultrazvučni liftinzi 6 mjeseci
AKNE Pilinzi mandelićnom kiselinom, medicinske radiofrekvencije 6 tjedana
ANTI WRINKLE ZO Skin tretmani, neinvazivne elektroporacije, medicinske radiofrekvencije, njega lica 4 tjedna
ANTI AGE ZO Skin tretmani, neinvazivne elektroporacije, medicinske radiofrekvencije 9 tjedana
ARTSYNERGY LICE ZO Skin tretmani, neinvazivne elektroporacije, medicinske radiofrekvencije, fokusirani nekirurški ultrazvučni liftinzi 6 mjeseci

Protokoli za tijelo:

PAKET SADRŽAJ TRAJANJE
ULTRAZVUČNA LIPOSUKCIJA za trbuh, noge, bedra, koljena, leđa, ruke Medicinske ultrazvučne liposukcije, medicinske radiofrekvencije, limfne drenaže, vacusport tretmani 11 tjedana
ARTSYNERGY TIJELO Medicinske ultrazvučne liposukcije, neinvazivne elektroporacije, medicinske radiofrekvencije, fokusirani nekirurški ultrazvučni liftinzi 4 mjeseca

 

Rezervirajte svoj termin za prvi pregled i kreiranje protokola prilagođenog Vašim potrebama.

Rezervirajte termin

Po primitku vašeg upita kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Ustanova za fizioterapiju u kući:
Bukovačka 1 / +385 1 2441 544 (kućni 02)

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a:
Kraljevićeva 26/1
(Centar Maksimir) / +385 1 2441 544

Kardiologija:
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / +385 1 2441 544

Fizikalna terapija za privatne korisnike:
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Centar za ljepotu i zdravlje kože:
Kraljevićeva 26 / +385 1 4466880

PJ Dubrovnik:
 Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Anti-age medicina