Artsynergy protokoli

Precizan individualno kreiran protokol oblikovanja tijela i pomlađivanja kože lica i tijela kreiran od specijalista dermatologa ili estetskog kirurga sastoji se od naprednih anti-age aparativnih i manualnih tehnika. Zadovoljstvo naših klijenata najveće je priznanje za naš rad!

Početak je svakog protokola, a ovisno o specifičnoj problematici, učinkovit plan oblikovanja tijela i pomlađivanja kože bit će kreiran u ordinaciji specijalista dermatologa ili estetskog kirurga već pri prvom posjetu.

Na prvim konzultacijama sa iskusnim liječnicima razmotriti će se i razumjeti potrebe pacijenta te dati odgovori koji su svakom pacijentu potrebni za donošenje odluke. Stručno vodstvo i podrška specijalista biti će vidljiva kroz sve faze protokola.

Uz individualni pristup svakom pacijentu, u suradnji dermatologa i kozmetologa razvijeni su programi koji brzo i učinkovito uklanjaju vidljive tragove godina i čine kožu lijepom i njegovanom.

Prije definiranja programa tretmana provodi se precizna ultrazvučna dijagnostika koja definira količinu i pozicioniranost masnog tkiva te se program body shapinga ili npr. uklanjanja podbratka  formira individualno, sukladno rezultatima dijagnostike, ciljanom jačinom tretmana kojim se dopire u slojeve derme u kojima se nalazi masno tkivo – time su ovi tretmani efikasniji u odnosu na bilo koje do sada prisutne na tržištu.

Većinu aparativnih tretmana provode kozmetolozi pod nadzorom liječnika specijaliste, a neke tretmane kao što je radiofrekventni skalpel ili fokusirani ultrazvuk provode samo liječnici specijalisti.

Protokol za svakog korisnika kreira se individualno, a najučestaliji programi za lice i tijelo provode se u periodima od nekoliko tjedana do 6 mjeseci i sadrže slijedeće tretmane:

Protokoli za lice:

PAKET SADRŽAJ TRAJANJE
LIFTING KOŽE LICA ZO Skin tretmani, neinvazivne elektroporacije, medicinske radiofrekvencije 4 tjedna
HIFU TRETMAN Fokusirani nekirurški ultrazvučni liftinzi 6 mjeseci
AKNE Pilinzi mandaličinom kiselinom, medicinske radiofrekvencije 6 tjedana
ANTI WRINKLE ZO Skin tretmani, neinvazivne elektroporacije, medicinske radiofrekvencije, njega lica 4 tjedna
ANTI AGE ZO Skin tretmani, neinvazivne elektroporacije, medicinske radiofrekvencije 9 tjedana
ARTSYNERGY LICE ZO Skin tretmani, neinvazivne elektroporacije, medicinske radiofrekvencije, fokusirani nekirurški ultrazvučni liftinzi 6 mjeseci

Protokoli za tijelo:

PAKET SADRŽAJ TRAJANJE
ULTRAZVUČNA LIPOSUKCIJA za trbuh, noge, bedra, koljena, leđa, ruke Medicinske ultrazvučne liposukcije, medicinske radiofrekvencije, limfne drenaže, vacusport tretmani 11 tjedana
ARTSYNERGY TIJELO Medicinske ultrazvučne liposukcije, neinvazivne elektroporacije, medicinske radiofrekvencije, fokusirani nekirurški ultrazvučni liftinzi 4 mjeseca

 

Rezervirajte svoj termin za prvi pregled i kreiranje protokola prilagođenog Vašim potrebama.

Rezervirajte termin

Po primitku vašeg upita kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Ortopedija Miškulin
Bukovačka 1 / +385 1 23 04 074 /
miskulin.ortopedija@arithera.hr

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Anti-age medicina

Rezervacija termina pregleda > Artsynergy protokoli