Medicinska radiofrekvencija

za učvršćivanje, zatezanje i podizanje tonusa kože bez odlaska “pod nož”

Aparat: Top Quality Velvet Skin Intra Plus

Način djelovanja: terapeutsko unošenje topline u unaprijed određeno područje ljudskog tijela. Snaga topline se ne primjenjuje izvana, već se izaziva „prikladno biofizičko stanje“ čiji je cilj pospješiti endogenu toplinu. Elektromagnetski valovi prolaze kroz sve slojeve derme i dolaze do hipodermisa. Pritom dolazi do trenja između elektromagnetskog vala i stanica kože, stvara se endogena toplina koja utječe na proizvodnju kolagena, hijalurona i elastina. Zbog ovog učinka koža postaje regenerirana i zategnuta. Ova biokompatibilna energija koja se prenosi na biološke supstrate ima svoje terapeutsko djelovanje s dva sinergična učinka:

  • Podizanje energetskog potencijala staničnih membrana
  • Zagrijavanje dubinske strukture kože na približno 65 do 700C čime dolazi do prividnog oštećenja kolagena i poticanje tkiva na samoiscjeljivanje i ubrzani rad. Na taj način trenutno se zatežu elastična vlakana u koži, koža se učvršćuje i podiže odmah nakon prvog tretmana. Blaga toplina regenerirana kožu, čini ju zategnutom i učvršćenom, podiže tonus kože i vrača joj volumen i sjaj, a potiče i smanjenje broja masnih stanica te sužavanje pora.

Radi bolje selektivne dubine djelovanja aparat je podesiv na 2 frekvencije – 500 KHz i 1 MHz. Aparat ima nekoliko transduktora tj. različitih nastavaka koji omogučavaju tretiranje raznih nedostataka i nesavršenosti na koži lica i tijela. Po svojim performansama, jačini i širini djelovanja, Velvet Skin Intra Plus je je najjači RF aparat za neinvazivnu estetsku medicinu na hrvatskom tržištu.

Osjećaj tijekom tretmana: opuštajuće, bezbolno, ugodno toplo

Područja primjene: cijelo tijelo

Tretiranje: mišićni hipotonus, celulit, opuštena koža, lokalizirani adipozitet, strije, nesavršenosti teksture kože, dehidracija kože, umorna i siva koža

Preporučeni broj tretmana: 5 do 10

Trajnost rezultata: 2 godine

Rezervirajte termin

Po primitku vašeg upita kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Ortopedija Miškulin
Bukovačka 1 / +385 1 23 04 074 /
miskulin.ortopedija@arithera.hr

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Anti-age medicina

Rezervacija termina pregleda > Medicinska radiofrekvencija