Liposukcija

Liposukcija je tehnika koja se koristi za odstranjivanje masnog tkiva pomoću negativnog tlaka, apsiracijom. Primjenjuje se najčešće na dijelovima stražnjice, trbuha, donjem dijelu leđa, bokovima, grudima, potkoljenicama… kako kod žena tako i kod muškaraca. Za cilj ima oblikovati tijelo i riješiti se masnih naslaga.

Ako imate nakupine masnog tkiva kojih se ne možete riješiti niti dijetom ni tjelovježbom, u tom slučaju je najbolje rješenje liposukcija koja će odmah vašem tijelu dati ljepši oblik. Liposukcija nije tretman za smanjenje težine, to je metoda koja služi preoblikovanju pojedinih dijelova tijela koji nisu proporcionalni.

Oporavak traje do 6 tjedana. Potrebno je nositi steznik jer on pomaže kod smanjenja otekline i krvarenja. Podljevi krvi i otekline povlače se tek nakon tri tjedna, a kako bi se ubrzao proces zacjeljivanja potrebno je vježbati. U Specijalnoj bolnici Arithera dobiti ćete program fizikalne terapije za što učinkovitiju i bržu postoperativnu rehabilitaciju.

Rezultati liposukcije su različiti ovisno o količini uklonjenog masnog tkiva i elastičnosti kože. Rezultati se pokažu nakon dva ili tri tjedna, a veća razlika vidljiva je nakon 6 – 12 mjeseci.

Jeste li znali da postoji vrlo uspješna neinvazivna medicinska ultrazvučna liposukcija? Više o toj metodi saznajte ovdje.

Rezervirajte termin

Po primitku vašeg upita kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku

PRATITE NAS NA
DRUŠTVENIM MREŽAMA
Od 2022. godine članica
Aviva Medical Grupe

NEWSLETTER

Prijavite se na newsletter i saznajte novosti, korisne savjete i pogodnosti iz naše bolnice.

Please don't insert text in the box below!

Mi vodimo računa o vašoj privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Klikom na „Prijavite se“ dajete svoj pristanak da SB Arithera koristi vašu e-mail adresu i osobne podatke u marketinške svrhe. U slučaju da više ne želite primati naše newslettere, u svakom trenutku se možete odjaviti sa mailing liste.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Ustanova za fizioterapiju u kući
Bukovačka 1 / +385 1 2441 544 (kućni 02)

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
 Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Estetska kirurgija