Liposukcija podbratka i lipofiling vrata

Liposukcija podbratka je estetski zahvat odstranjenja masnog tkiva. Izvodi se ili kao samostalan kirurški zahvat ili u kombinaciji sa nekim drugim estetskim zahvatima kao što je lifting vrata. Cilj ovih zahvata je „peglanje“ odnosno postizanje savršenog izgleda vrata.

Deformiteti na vratu često uključuju kombinaciju viška kože, masnog tkiva i nabore platizme. Specifično liječenje traži pažljivu preoperativnu analizu svakog od navedenih struktura i ovisno o nalazu odgovarajuće liječenje. Tako se vrat u mlađih osoba može korigirati samo liposukcijom zbog kontraktilosti kože, u srednjim godinama relativno elastična koža još uvijek se može kontrahirati pa je moguće korekcija liposukcijom (katkada u kombinaciji sa rezom mišića platizme), dok kod starijih osoba višak kože se mora odstraniti rezanjem iza uške(retroaurikularno).

Pacijent neposredno nakon liposukcije podbratka intenzivno nosi kompresivni, elastični steznik za bradu. Šavovi se odstranjuju sedmi dan nakon operacije te je tada pacijent sposoban i za povratak svojim svakodnevnim privatnim i profesionalnim aktivnostima.

Konačan efekt zahvata vidljiv je za 2-3 tjedna.

Rezervirajte termin

Po primitku vašeg upita kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku

PRATITE NAS NA
DRUŠTVENIM MREŽAMA
Od 2022. godine članica
Aviva Medical Grupe

NEWSLETTER

Prijavite se na newsletter i saznajte novosti, korisne savjete i pogodnosti iz naše bolnice.

Please don't insert text in the box below!

Mi vodimo računa o vašoj privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Klikom na „Prijavite se“ dajete svoj pristanak da SB Arithera koristi vašu e-mail adresu i osobne podatke u marketinške svrhe. U slučaju da više ne želite primati naše newslettere, u svakom trenutku se možete odjaviti sa mailing liste.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Ustanova za fizioterapiju u kući
Bukovačka 1 / +385 1 2441 544 (kućni 02)

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
 Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Estetska kirurgija