vene 23.02.2015 beauty

dubrovnik banner

header za facebook ORTOPEDIJA 07 08 2019

Centar za ortopediju Specijalne bolnice Arithera je multidisciplinarni specijalizirani centar za prevenciju, liječenje i rehabilitaciju sustava organa za kretanje tj. bolesti i ozljeda koštano – mišićnog i zglobnog sustava (kosti, zglobovi, ligamenti, tetive, mišići, živci). Arithera nudi vodeća svjetska ortopedska rješenja u dijagnostici, liječenju i rehabilitaciji.

Zašto za ORTOPEDSKE OPERACIJE izabrati Specijalnu bolnicu Arithera:

 1. PREDOPERATIVNA PRIPREMA NA JEDNOM  MJESTU - Cjelokupna predoperativna priprema osigurana je u SB Arithera. Na raspolaganju su stručnjaci internisti, kardiolozi, anesteziolozi te potpune laboratorijske pretrage.
 2. MODERNE OPERATIVNE TEHNIKE – koristimo moderne, minimalno invazivne i artroskopske operativne tehnike
 3. VISOKOKVALITETNI IMPLATATI - ugrađujemo isključivo visokokvalitetne implantate renomiranih svjetskih proizvođača
 4. BRZA REHABILITACIJA - vertikalizacija uz puno opterećenje , događa se već prvi postoperativni dan i to bez uporabe pomagala
 5. SKRAĆENO VRIJEME OPORAVKA - zahvaljujući individualno prilagođenim programima fizikalne terapije i rehabilitacije, pacijent je već 5 do 7 dana nakon operacije potpuno samostalan i osposobljen za svakodnevne životne aktivnosti
 6. 30% POPUSTA NA FIZIOTERAPIJU - pacijenti sa ugrađenim totalnim endoprotezama koljena, kuka i ramena u SB Arithera na dar dobivaju 30% popusta na visokokvalitetnu fizioterapiju koja se provodi prema individualno koncipiranom programu u Centru za rehabilitaciju u Petrovoj 128.
 7. PERSONAL TOTAL HEALTH CARE MANAGER - svaki pacijent dobiva svog osobnog voditelja koji ga sa punom pažnjom i potpunom posvećenošću njegovim potrebama prati kroz cjelokupni proces liječenja
 8. POGODNOSTI PLAĆANJA - mogućnost obročnog plaćanja

Arithera Ortopedski Pregled
Arithera Fizikalna
Arithera Ortopedija
Novi Prostor Arithera

Usluge Centra za ortopediju Specijalne bolnice Arithera:

 • specijalistički pregledi ortopeda ( djeca predškolskog i školskog uzrasta, odrasle osobe, starija populacija)
 • specijalistički pregledi traumatologa svih starosnih skupina
 • specijalistički pregledi aktivnih sportaša i rekreativaca
 • operacijski zahvati – artroskopije ( operacije koljena, gležnja, stopala, ramena, lakta .. te rekonstrukcije ozljeda ligamenata)
 • operacijski zahvati ugradnje endoproteza ( parcijalne i totalne endoproteze koljena, kuka i ramena )
 • operacijski zahvati na šakama i stopalima
 • operacijski zahvati – liječenje prijeloma zglobova i ekstremiteta
 • operacijski zahvati kod uklještenja perifernih živaca
 • operacijski zahvati na kralježnici
 • neoperacijsko liječenje prijeloma kostiju i zglobova
 • fizikalna medicina i rehabilitacija pod nadzorom specijalista

Centar se ističe i liječenjem posebnih skupina naročito aktivnih i rekreativnih sportaša kao i svih drugih koji pate od posljedica traumatoloških zbivanja.

Pacijenti koji dolaze iz stranih zemalja i različitih govornih područja imaju osigurane prevoditelje kao i brigu o smještaju, prehrani, transportu, kako za sebe tako i za svoju pratnju.

 

Pogledajte priču Željka Osrečkog:

 

 

U Aritheri su okupljeni vrhunski stručnjaci koji su u području ortopedije i traumatologije posebno educirani u različitim subspecijalističkim disciplinama. Ističemo vrhunske stručnjake za artoskopiju, ugradnju totalnih endoproteza velikih zglobova, kirurgiju kralježnice, sportsku medicinu, tumore lokomotornog sistema, amputacijsku kirurgiju i za rekonstruktivne zahvate u slučajevima prirođenih i posttraumatskih stanja.