Estetska medicina

ODVOJITE VRIJEME ZA LJEPOTU, ONA JE U VAMA

Potraga za produženom mladošću u današnjem vremenu ne prestaje, no naše mišljenje je da ljudi za mladolikim odrazom u ogledalu ne čeznu iz taštine, već zbog unutarnjeg zadovoljstva koje zdravo, svježe i blistavo lice donosi.

Naš slogan LJEPOTA JE U VAMA nastao je iz spoznaje da se znakovi starenja na svakom licu manifestiraju ponešto drugačije, a svima je zajednički razlog nastanka, a to je bitno smanjen udio kolagena i elastina.

Da bi našim klijentima pružili najbolje od anti-age medicine, odabrali smo visokosofisticiranu Top Quality medicinsku tehnologiju koja provjereno potiče fibroblaste na prirodnu proizvodnju čvrstih kolagenskih vlakana i elastina, te kod korisnika u najkraćem mogućem roku postiže vidljive znakove pomlađivanja. Deramalni fileri,  botox i  tehnike tretmana površnog dijela kože (kemijski piling, dermoabrazija, PRP, lipofiling) uspješno dopunjuju anti-aging tretman, vraćanjem izgubljenog volumena, ravnanjem bora, korekcijom debljine i pigmentacije kože. Te tehnike samostalno, a pogotovo u međusobnoj kombinaciji definiranoj kroz ARTSYNERGY protokole definirane od strane iskusnih liječnika, odgađaju kirurško liječenje te ga nadopunjuju kada je ono potrebno.

Napredne neinvazivne i minimalno invazivne estetske metode; stručnost multidisciplinaranog tima estetskih kirurga, dermatologa i kozmetičara; prijateljski, ali i profesionalni pristup; diskrecija i ugodna atmosfera ključni su za izgradnju povjerenja klijenata. Postulat našeg poslovanja je individualnost.

Na pomlađivanje ne gledamo kao na ukalupljivanje u standarde ljepote, već svakom našem korisniku pomažemo da otkrije najbolju verziju sebe. Iz tih razloga Vi – naši korisnici doživljavate nas kao “kliniku mladolikosti” i ostajete nam vjerni. Hvala Vam na tome!

 

Više o anti-age medicini pročitajte ovdje.

Rezervirajte termin

Po primitku vašeg upita kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Ortopedija Miškulin
Bukovačka 1 / +385 1 23 04 074 /
miskulin.ortopedija@arithera.hr

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Estetska kirurgija

Rezervacija termina pregleda > Estetska medicina