PRP – pomlađivanje krvnom plazmom

PRP- iglična metoda I PRP elektroporacijom

PRP - pomlađivanje krvnom plazmomOva 100% prirodna i sigurna estetsko-korektivna metoda koristi vlastite matične stanice za obnovu kože i tkiva.

Radi se o sigurnoj i personaliziranoj staničnoj terapiji pomlađivanja kože vlastitom plazmom bogatom visoko koncentriranim trombocitima koji oslobađaju brojne faktore rasta.  Oni potiču protuupalne procese te obnovu tkiva, sintezu fibroblasta, kolagena i hijaluronske kiseline. Koža je nakon tretmana hidratizirana, izgleda svježe i sjajno, ten je ujednačen, a bore su manje i pliće.

PRP metoda koristi u brojne svrhe: pomlađivanje lica, vrata, dekoltea i šaka; poboljšanje izgleda i kvalitete kože; smanjivanje bora i ožiljaka, smanjivanje strija; naglašavanje i blago do umjereno povećavanje usana; korekcija podočnjaka, vrećica ispod očiju i tamnih podočnjaka; skraćivanje oporavka i poboljšanje rezultata nakon laserskih tretmana; smanjivanje celulita; rast kose…

U SB Arithera provodi se neinvazivan PRP tretman metodom elektroporacije. Zahvaljujući ovoj tehnologiji PRP tretmani su mogući bez uporabe igala što ove tretmane čini bezbolnima i ugodnima. Vlastita krvna plazma  pomaže u buđenju kolagena i elastina i vidljivo pomlađuje kožu u svega 3 tretmana.

Posebnom tehnologijom pripreme u potpuno zatvorenom i sterilnom Arthrex sistemu, iz krvi se izdvaja plazma. Korištenjem Top Quality tehnologije, neinvazivno i transdermalno plazma se prenosi u ciljanu razinu dermisa. Transdermalni prijenos aktivnih sastojaka u ciljanu razinu dermisa osigurava “virtualnu” injekciju vitamina za zdrav i blistav izgled kože. Posebno programirani radiofrekventni elektroimpuls prolazno povećava propusnost tkiva te se plazma ciljano ubrizgava točno tamo gdje je potrebno – u područje lica, vrata, dekoltea i nadlanica.

Tretman traje 30 minuta, a s pripremama tj. vađenjem i preradom krvi maksimalno 1 sat. Vadi se 15 ml krvi, od čega se dobiva 6 do 8 ml plazme. Aplikacija plazme je jednostavna, sigurna i provodi se u potpuno sterilnim uvjetima. S obzirom na to da se radi o autolognoj terapiji, ne postoji rizik za infekcije niti za pojavu bolesti koje se prenose krvlju.

Početno se, ovisno o indikaciji i općem stanju kože, radi do 3 tretmana u razmaku od 3 do 4 tjedna. Odmah nakon tretmana koža poprima drugačiji izgled i kvalitetu, rezultati svakim danom postaju sve bolji, a učinci PRP tretmana postaju najvidljiviji nakon 2 mjeseca.  Rezultati  traju do 18 mjeseci i nakon toga se savjetuje 1 tretman održavanja godišnje.

Kod tretmana lica igličnom metodom savjetuje se kod prvog tretmana uzeti jedan dan za oporavak. Za tretmane na tijelu nije potreban oporavak.

Rezervirajte termin

Po primitku vašeg upita kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Ustanova za fizioterapiju u kući:
Bukovačka 1 / +385 1 2441 544 (kućni 02)

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a:
Kraljevićeva 26/1
(Centar Maksimir) / +385 1 2441 544

Kardiologija:
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / +385 1 2441 544

Fizikalna terapija za privatne korisnike:
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Centar za ljepotu i zdravlje kože:
Kraljevićeva 26 / +385 1 4466880

PJ Dubrovnik:
 Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Estetska kirurgija