SISTEMATSKI PREGLED

AriMedEx sistematski pregledi daju sveobuhvatnu sliku zdravstvenog stanja organizma, učinkovito su sredstvo prevencije i pravovremenog izlječenja otkrivenih bolesti. Provodimo preglede za pojedince kao i grupne sistematske preglede za djelatnike Vaših tvrtki.

Sistematski pregledi su u samom vrhu učinkovite prevencije, nezamjenjivi su za rano detektiranje zdravstvenih problema ili bolesti u početnoj fazi kad još nema simptoma bolesti, što donosi optimizam i osjećaj sigurnosti koji je za ishod liječenja vrlo bitan.

Osim otkrivanja već postojeće bolesti, u velikom broju slučajeva nađu se naznake čitavog niza oboljenja te se pravovremenim liječenjem i promjenom načina života sprečavaju daljnje ozbiljne komplikacije ili kompletno zaustavlja daljnji tijek bolesti.

AriMedEx sistematski pregledi daju sveobuhvatnu sliku zdravstvenog stanja organizma koju nikako ne možemo dobiti pojedinačnim pregledima ako ih nitko ne „sistematizira“ u cjelinu. Medicina grabi velikim koracima naprijed, a Specijalna bolnica Arithera puno je postigla na polju preventivne medicine sa pretragama i metodama koje detektiraju bolesti u vrlo ranim fazama, a time su i rezultati liječenja mnogo uspješniji.

Do 35. godine života idealno bi bilo obavljati sistematski svake dvije godine, a nakon toga jednom godišnje. Razvili smo tri razine sistematskih pregleda koji se razlikuju po sadržaju i širini pretraga, spolu, dobi, individualnim potrebama.

Za gospodarske sustave nudimo sistematske preglede prilagođene potrebama zaposlenika, a nudimo i posebne sistematske preglede za pojedine ciljne skupine kao što su prosvjetni djelatnici, sportaši, informatički djelatnici, fizički radnici…

Što je pregled širi time je i bolji i otkriva više bolesti. Za koji god se paket odlučili, u Specijalnoj bolnici Arithera uz vrhunsku uslugu, dobiti ćete cjelovitu sliku svog vlastitog zdravstvenog stanja i savjete kako prevenirati nastajanje bolesti sve prisutnijih u životu suvremenog čovjeka. Nazovite nas i dogovorite svoj sistematski pregled!

Rezervirajte termin

Po primitku vašeg upita kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku

Naše lokacije / SISTEMATSKI PREGLED

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Ustanova za fizioterapiju u kući:
Bukovačka 1 / +385 1 2441 544 (kućni 02)

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a:
Kraljevićeva 26/1
(Centar Maksimir) / +385 1 2441 544

Kardiologija:
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / +385 1 2441 544

Fizikalna terapija za privatne korisnike:
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Centar za ljepotu i zdravlje kože:
Kraljevićeva 26 / +385 1 4466880

PJ Dubrovnik:
 Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Sistematski pregled