Pročitajte

Zdrave krvne žile - Pokretač snage organizma

Imate proširene vene? Vidljive su, bole vas, noge su vam umorne, plavičaste… tada morate pročitati upute koje slijede. Ne iz kozmetičkih razloga kako zasigurno mislite i ne zbog toga što vaša okolina misli da je vaš problem estetski neprihvatljiv. Pročitajte ove upute iz razloga što su proširene vene, kao i ostale bolesti krvožilnog sustava, danas najučestalije bolesti sa najvećim rizikom za smrtne posljedice po oboljele. Stručnjaci iz Specijalne bolnice Arithera, vodeće medicinske institucije u liječenju bolesti krvožilnog sustava i proširenih vena, za vas su pripremili korisne informacije o ovim bolestima.

Vene
The Mark Of ZO

Dermatolog Dr. Zein Obagi iz Beverly Hillsa je snaga skojom treba računati. On je istaknuti pionir u svijetu njege kože već više od 35 godina. Godine 1983. je predstavio svoj koncept zdravlja kože i od tada stalno usavršava svoj pristup i koncept tretiranja kože, kao i jedinstveni ciklus postizanja i održavanja zdravlja kože kojeg je osmislio pod nazivom Skin Health Circle™. Lansirao je na tržište2007.vrlo cijenjenu liniju luksuzne kozmetike ZO® Skin Health by Zein Obagi, M.D., a do danas je upotpunjena cijelim nizom proizvoda nove generacije za profesionalnu njegu kože.

The Mark of ZO
PRATITE NAS NA
DRUŠTVENIM MREŽAMA
Od 2022. godine članica
Aviva Medical Grupe

NEWSLETTER

Prijavite se na newsletter i saznajte novosti, korisne savjete i pogodnosti iz naše bolnice.

Please don't insert text in the box below!

Mi vodimo računa o vašoj privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Klikom na „Prijavite se“ dajete svoj pristanak da SB Arithera koristi vašu e-mail adresu i osobne podatke u marketinške svrhe. U slučaju da više ne želite primati naše newslettere, u svakom trenutku se možete odjaviti sa mailing liste.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Ustanova za fizioterapiju u kući
Bukovačka 1 / +385 1 2441 544 (kućni 02)

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
 Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Darovna kartica > Upit