• Arithera
  • >
  • Novosti
  • >
  • Domagoj Perković novi je ortoped SB Arithera – rezervirajte termin već danas!

Domagoj Perković novi je ortoped SB Arithera – rezervirajte termin već danas!

REZERVIRAJTE TERMIN PREGLEDA
Zagreb | Bukovačka 1

Ortopedski program liječenja Specijalne bolnice Arithera kao jednog od najsveobuhvatnijih u Hrvatskoj od danas ima novog poznatog liječnika: Domagoj Perković, dr. med., specijalist ortopedije . Dr. Domagoj Perković već od danas počinje primati pacijente u svojoj ambulanti koja se nalazi u našoj poslovnici na adresi Bukovačka 1, Zagreb.

Domagoj Perković specijalizirao se za područje liječenja regije stopala i gležnja, uz bogato znanje liječenja bolesti kuka i koljena. Poseban naglasak stavlja na rad sa sportašima i liječenje sportskih ozljeda donjeg ekstremiteta. U smislu operacijskog liječenja, osobita područja profesionalnog interesa su mu kompleksne rekonstrukcije stopala i potkoljenice kod neuroloških bolesti, teških ozljeda i prirođenih deformiteta, kao i ugradnje totalne endoproteze zgloba kuka.

S bogatim desetogodišnjim specijalističkim stažom i konstantnim usavršavanjem na kongresima i tečajevima u Europi i SAD-u, dr. Domagoj Perković sudjelovao je na brojnim međunarodnim stručnim skupovima kao autor više pozvanih predavanja, a ujedno je organizirao i nekoliko domaćih radionica posvećenih kirurgiji stopala i gležnja. Sudjelovao je kao polaznik stručnih edukacija u Nizozemskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Italiji. Posebno se ističe stalno sudjelovanje na svim specijaliziranim kongresima Europskog udruženja za kirurgiju gležnja i stopala (EFAS).

Našem novom liječniku želimo toplu dobrodošlicu na veselje svih naših ortopedskih pacijenata. Ponosimo se našim sjajnim stručnim liječničkim timom, koji sa svojim kirurškim znanjem i iskustvom omogućavaju ponovnu pokretljivost pacijenata kroz cjelokupno vođen proces liječenja od prvog pregleda, konvencionalnog ili kirurškog liječenja pa sve do postoperativne rehabilitacije i potpunog oporavka.

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Ortopedija Miškulin
Bukovačka 1 / +385 1 23 04 074 /
miskulin.ortopedija@arithera.hr

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Domagoj Perković novi je ortoped SB Arithera – rezervirajte termin već danas!