Pablo

multifunkcionalan sustav za rehabilitaciju šake i ruke

PABLO – Rehabilitacija šake i ruke

PABLO je multifunkcionalan sustav uređaja sa senzorima koji pružaju raznoliku rehabilitaciju fine i grube motorike šake i ruku, ali i cijeloga tijela.

PABLO sustav nudi mnogo terapijskih mogućnosti, kako za djecu tako i za odrasle s neurološkim i ortopedskim motoričkim ograničenjima gornjih i donjih ekstremiteta te područja trupa., u svim fazama rehabilitacije.

PABLO – robotski uređaj za rehabilitacija šake i rukePABLO omogućuje cjelovitu sveobuhvatnu terapiju ruke, jednostrano ili obostrano, pomažući pacijentu u izvođenju svih ručnih hvatova. Ugrađeni senzori mjere snagu hvata i opseg pokreta, što je od iznimne važnosti za praćenje napretka terapije.

PABLO sistem sa sastoji se od:

  • PABLO senzorna ručka.Omogućuje procjenu različitih načina hvata, dok senzori raspoznaju opseg pokreta ručnog zgloba, lakta ili ramena.
  • PABLO loptaOmogućuje trening pronacija i supinacija šake, te fleksiju i ekstenziju ručnog zgloba. Trening moguć čak i kod indikacijemlohave hemipareze.
  • PABLO pločaOmogućuje intezivan distalni i proksimalnitrening zglobova
  • PABLO remeniOmogućujubolje i lakše upravljanje loptom

 

Evaluacija i terapija

Zahvaljujući TyroS softveru, PABLO nudi interaktivni trening pokreta sa audiovizualnom povratnom informacijom. Rezultati svakog treninga automatski se spremaju u bazu podataka na temelju koji se generiraju izvješća o napretku terapije. Tako fizioterapeuti mogu prilagođavati težinu treninga i daljnji program terapije za svakog pacijenta individualno.

Interaktivna terapija koja motivira. PABLO sadrži veliki izbor terapijskih igrica koje čine naporan trening ujedno zabavan i motivirajući za pacijenta. Rezultati svake igre se bilježe i pohranjuju, kako bi pacijent bio motiviran da ih nadmaši u narednim treninzima.

Rezervirajte termin

Po primitku vašeg upita kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Ortopedija Miškulin
Bukovačka 1 / +385 1 23 04 074 /
miskulin.ortopedija@arithera.hr

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Robotska neurorehabilitacija

Rezervacija termina pregleda > Pablo