vene 23.02.2015 beauty

dubrovnik banner

Kako vrijeme prolazi, naša koža pokazuje prirodne, neizbježne znakove starenja - bore, ulegnuća, oštećenja od sunca. Sve te pojavnosti mogu se suzbiti nekirurškim dermatološkim zahvatima koji su dostupni u Specijalnoj bolnici Arithera. Estetsko-dermatološki tretmani mogu izgladiti linije i bore, podignuti tonus lica, zategnuti bore na koži, smanjiti crvenilo, izbijeliti pigmentacijske mrlje, izliječiti kapilare i proizvesti svjež, sjajni i mladenački izgled kože.

Tretmani BOTOXOM

Botox se u estetskoj dermatologija upotrebljava za uklanjanje manjih i većih bora i poboljšavanje kontura lica i očiju i korigiranje usana. Cjelokupno područje lica i vrata nakon tretmana izgleda mlađe, odmornije i svježije.

Ovaj neoperacijski tretman je bezbolan i kratkotrajan. Traje tek nekoliko minuta, a za vrhunske kirurge i dermatologe predstavlja rutinski posao. Tretmanom se botox injicira ispod površine kože gdje počinje djelovati nakon nekoliko dana.

Posebnog oporavka gotovo da i nema, a svakodnevne obaveze se mogu ispunjavati isti dan nakon tretmana.

Hijaluronski fileri

estetska dermatologija oglas

Koristimo klinički ispitane, visokokvalitete i sigurne hijaluronske dermalne filere Restyline i Emervel u kombinaciji sa skinboosterima Restilan Vital čime vidljive znakove starenja smanjujemo u prosjeku za 7 godina. Pri radu koristimo upravo ova punila jer su prirodna, sigurna i vrlo efikasna, kožu čine mekom, hidratiziranom, pomlađenom i blistavom, a postojanost je duža od bilo kojih drugih punila dostupnih na tržištu. S ovim punilima postiže se vrlo prirodan i stvarno savršeno pomlađeni izgled kože.

Hijaluronska punila koristimo kada počinjemo gubiti mladoliki izgled lica, kada se pojave bore, kada počinjemo gubiti volumen (usana, obraza) te općenito kada započnu promjene oblika lica. Tretman hikjaluronskim filerima efikasno smanjuje pojavu neželjenih bora, poboljšava konture lica i popunjava volumen i sve to na prirodan način.

Učinci tretmana vidljivi su odmah, dugotrajni su iako ne i trajni, a vi počinjete vladati svojim izgledom.

Fileri Restylane® i Emervel® se uspješno koriste za korekcije sljedećih područja:

  • Konture lica (brada, vilica)
  • Nazolabijalne bore
  • Bore oko ustiju i usana („marionete“, „pušačke bore“, kutovi usana, pomlađivanje i volumen usana)
  • Bore oko očiju (bore kutova očiju, podočnjaci)
  • Bore čela
  • Ruke
  • Vrat

Restyline fileri

Restylane® fileri pomažu u ublažavanju znakova starenja u prosjeku za sedam godina. Potpuna korekcija bora upotrebom Restylane® filera primjetno poboljšava izglede za stjecanje pozitivnog prvog dojma. Uz Restylane® vi ste i dalje odgovorni za svoj izgled, no postižete da vas okolina doživljava baš onako kako biste vi to i željeli.

Restylane® je siguran, prirodan i efikasan. On je prvi dermalni filer koji je odobrila američka agencija za hranu i lijekove (FDA). Sadrži čistu hijaluronsku kiselinu koja nije životinjskog porijekla i koja je minimalno modificirana, a rizik reakcije preosjetljivosti je minimalan.

Ako želite prirodan i siguran tretman korekcije, tada je Restylane® idealan filer za vas. Zahvaljujući NASHA tehnologiji, korištena hijaluronska kiselina vrlo je slična onoj koja je prirodno prisutna u našem organizmu. U kombinaciji sa Restylane® VITAL skinboosterom, proizvodom za pomlađivanje i hidrataciju kože, koža dobiva savršenu mekoću i elastičnost. Tretman uključuje hidrataciju mikroinjekcijama s izrazito mekom supstancom. Ovaj tretman nudi suptilnu, postepenu promjenu kvalitete kože i povratak njezine blistavosti.

Emervel fileri

Emervel® je filer nove generacije, plod je Optimum balance tehnologije. Izrazito mekan i elastičan, nudi prirodne rezultate i udovoljava najrazličitijim zahtjevima. Pacijenti su njime iznimno zadovoljni te čak 89% njih bi ponovilo postupak.

Ako želite prirodan i dugotrajan efekt, tada je Emervel® idealan filer za vas.

Sigurnost korištenja dermalnih filera

Istaknuta kvaliteta proizvoda jednako je važna kao i iskustvo i edukacija liječnika koji primjenjuje filer. U Aritheri sigurnost jamčimo pažljivim odabirom hijaluronskih filera primjerenim upravo za vaš tip kože te primjenom filera od strane specijalista dermatologa ili estetskog kirurga.

Restylane® i Emevel® fileri potpuno su sigurni, iza njih stoji dugogodišnje iskustvo i stručnost u području poznavanja filera i kože općenito. Restylane®, osim što je najduže na tržištu, filer je koji je korišten u više od 20 milijuna uspješnih zahvata na svijetu. Restylane® je svjetski filer broj jedan. Iza Restylane® i Emervel® filera brojne su kliničke studije koje govore o sigurnosti proizvoda. Restylane® i Emervel® nude jedinstvenu tehnologiju obrade hijalurona i garantiraju dugotrajne rezultate.

Kemijski pilinzi

Ako Vam je koža oštećena od sunca, siva, umorna, puna akni i ožiljaka, bora ili jednostavno izgleda umorno, iskoristite hladnije mjesece za dermatološke tretmane koji se mogu izvoditi samo u periodima godine bez sunca. Jedan od najidealnijih tretmana za zimske dane je regeneracija kože kemijskim pilingom tj.odstranjivanje površinskih slojeva kože s ciljem poboljšanja izgleda i funkcije preko regeneracije. Kemijskim se pilingom uspješno tretiraju akne, plići ožiljci od akni, hiperpigmentacije, keratoze te rozacea i plitke bore. Može biti površinski, srednje duboki i duboki, ovisno o broju aplikacija, koncentraciji te vremenu djelovanja.

Nanosi se na prethodno pripremljenoj koži te se neutralizira prema procjeni liječnika dermatologa specijaliziranog za rad sa kemijskim pilinzima. Očekivana reakcija tijekom djelovanja pilinga je crvenilo kože te osjećaj peckanja i žarenja, koji ubrzo nestaje, a rezultat je vidljivo osvježena i pomlađena koža.

Rezultati pilinga su uočljivi već nakon prvog tretmana, međutim preporuča se najmanje 3 do 4 tretmana, kako bi se postigao maksimalni učinak terapije. Kako bi smo procijenili jeste li kandidat za kemijski piling. Naručite se na besplatnu konzultaciju u Centar za dermatologiju Specijalne bolnice Arithera!

Dodatne vrijednosti

U Specijalnoj bolnici Arithera, uz Centar za dermatologiju djeluje i Centar za medicinsku kozmetologiju u kojem se završavaju procesi koji su započeli kao dermatološko liječenje ili zahvati. Korisnik na taj način dobiva potpunu njegu od detektiranja problematike koja se treba tretirati, preko liječenja/ tretmana do posttretmanske njege koja brzo i učinkovito uklanja vidljive tragove zahvata i čini vašu kožu lijepom i njegovanom.