Dubravko Šimenc

Bivši vaterpolist Dubravko Šimenc svoju zavidnu formu održava u Poliklinici Arithera. Individualni program fizikalne terapije osim masaža, elektroterapije i medicinskih vježbi u dvorani, podrazumijeva i Dubravku omiljenu terapiju u Aritherinom bazenu. “U Poliklinici Arithera se osjećam kao riba u vodi.” simpatično i slikovito svoju ugodu boravka u našim prostorima i privrženost Aritherinom timu opisuje Dubravko Šimenc.

Niko i Ivan Pulić

Automobilistički asovi, otac i sin, Niko i Ivan Pulić povjerenje za održavanje dobre fizičke spremnosti za vanserijske napore s kojima se susreću na automobilističkim natjecanjima, povjerili su Poliklinici Arithera. Vježbe i relaksaciju u bazenu , individualne medicinske vježbe i fizikalnu terapiju provode pod stalnim nazorom stručnjaka za bolesti kralježnice prof. dr. Gojka Buljata.

Pjevačice i glumice

U Centru estetske kirurgije Poliklinike Arithera, naše poznate glumice, pjevačice i pripadnice kulturnog i javnog života sastale su se sa prim. dr. Veir Zoranom, kirurgom i subspecijalostom estetske, plastične i rekonstrukcijske kirurgije. Na susretu sa stručnjakom razgovaralo se o najnovijim dostignućima u estetskoj kirurgiji i kozmetičkoj medicini. Od mnoštva tema kako dosegnuti ideal ljepote i ispravno se njegovati, najviše interesa izazvale su prirodne tehnike pomlađivanja kože lica i tijela: lipofiling (pomlađivanje kože vlastitim masnim stanicama) i PRP metoda (pomlađivanje kože matičnim stanicama).

Sandra Bagarić – Za sat vremena bez proširenih vena

Pjevačica Sandra Bagarić pripadala je skupini od 50% žena koje je mučio problem proširenih vena. Problem je trajno riješen u POLIKLINICI ARITHERA. Koristeći najsuvremeniju svjetsku metodu uklanjanja proširenih vena pjenom (UGFS metodu), Sandri je potpuno bezbolno, bez rezova i modrica uklonjena proširena vena. Odmah nakon zahvata Sandra se mogla vratiti svakodnevnim privatnim i poslovnim aktivnostima bez uobičajenih izostanaka i oporavaka koji su tipični za druge metode liječenja proširenih vena.

Jasmin Stavros

Da ljetne aktivnosti nisu uvijek bezopasne pokazuje i povreda popularnog Jasmina Stavrosa. Jedan skok u more bio je presudan za povredu šake. Srećom, u Aritherinom Centru za bolesti šake znamo kako izliječiti takve povrede i osigurati svojim pacijentima potpuno ozdravljenje. Individualne vježbe u kombinaciji s limfnom drenažom i elektroterapijom omogućile su proslavljenom pjevaču brzi oporavak.

Jelena Perčin

Prekrasna, mlada glumica Jelena Perčin već niz godina pati zbog bolesti kralježnice. Ove godine nas je konačno pronašla i okončala dugogodišnju agoniju izazvanu kroničnim, bolnim stanjima u kojima se često nalazila. Redovnom prevencijom i tretmanima pod nadzorom stručnjaka bolovi su stavljeni pod kontrolu.

“Život mi je sada lakši i ugodniji. Ne strahujem više od ukočenosti i glavobolja koje su bile nuspojave bolesne kralježnice.” pohvalila se Jelena nakon tretmana.

dr. Philip Coleridge Smith

Zagreb na europskoj karti poželjnih destinacija za liječenje proširenih vena

Petnaestu obljetnicu postojanja Zagrebačka Poliklinika Arithera obilježila je suradnjom s Britanskim institutom za vene i tom prigodom Polikliniku je posjetio svjetski stručnjak za bolesti proširenih vena dr. Philip Coleridge Smith sa suradnicima. UGFS metoda uklanjanja vena pjenom koja se primjenjuje u Poliklinici Arithera unaprijeđena je u Britanskom institutu za vene i tijekom posjeta demonstrirane su novosti u primjeni metode. Aritherin liječnik dr. Zlatko Čačić certificiran je od strane Britanskog instituta za vene za primjenu unaprijeđene UGFS metode liječenja sa poboljšanim sastavom pjene i inovacijom u njenoj pripremi i tehnici aplikacije.

Milada Privora

Stručnjakinja za protokol, gđa. Milada Privora stalna je korisnica usluga Poliklinike Arithera. “O mojoj bolnoj kralježnici i problemima lokomotornog sustava brine stručan tim fizijatara i fizioterapeuta, a redovni dolasci na fizikalnu terapiju i rehabilitaciju omogućuju mi dobar osjećaj, pokretljivost i poletnost u obavljanju mojih svakodnevnih aktivnosti. Medicinsko osoblje stručno je i ljubazno i u Vašoj Poliklinici osjećam se vrlo ugodno.” naglašava gđa. Milada Privora.

Tereza Kesovija

Zar kralježnica doista može tako boljeti? Bolovi s vremena na vrijeme postanu tako nepodnošljivi da ni najbolje fizikalne metode, masaže ni medikamenti ne mogu pomoći. Život s boli nije ugodan ni za osobu koja trpi bol, niti za njezinu okolinu. Svjedoći tome i legenda hrvatske estrade, pjevačica Tereza Kesovija. Srećom, Aritherin liječnik i stručnjak za primjenu SPM metoda dr. sc. Dražen Kvesić, primjenio je najbolju metodu za liječenje Terezine bolne kralježnice. Minimalno invazivnim SPM zahvatom, bol je uvelike eliminirana, a poznata pjevačica ozarena srećom zbog ozdravljenja uvrstila je Polikliniku Arithera na listu svojih omiljenih zdravstvenih ustanova.