ARITHERA - novi Centar medicinske kozmetologije

lice-1Ususret proljeću Arithera klijenticama i klijentima daruje 30% popusta na sve kozmetičke tretmane.

U sklopu Poliklinike Arithera otvoren je Centar medicinske kozmetologije. U svom radu oslonjen je na dermatologiju i većina se kozmetičkih procedura provodi pod budnim okom i nadzorom vrsnih dermatologa. Većina procesa liječenja kože započinju u dermatološkim ordinacijama, ali se u cilju postizanja vrhunskih rezultata, završava u kozmetičkom centru gdje se uz uklanjanje vidljivih posljedica kožnih oboljenja i nepravilnosti, pacijentu daruje lijep i njegovan izgled. Stručna pripreme kože neophodna je za vrhunske rezultate u području estetske kirurgije i medicine, a postoperativna kozmetološka njega kože omogućava ublažavanje i brzo uklanjanje vidljivih znakova estetskih operacija kao što su podljevi, otekline, ožiljci ... Svi tretmani provode se uz korištenje profesionalne kozmetike i od strane vrsnih kozmetologa. Osim tretmana njege i pomlađivanja kože lica i tijela, u ponudi su i masaže, anticelulitni tretmani, depilacije, njega noktiju i trepavica.

Arithera u Moskvi

U sklopu Zajednice zdravstvenog turizma (lječilišni, wellness i medicinski turizam), izaslantsvo Odjela za marketing Poliklinike Arithera posjetilo je MITT sajam u Moskvi - Moscow International Travel and Tourism Exhibition od 19. do 22.3.2014. 

Za vrijeme trajanja sajma, Hrvatska gospodarska komora  u suradnji s predstavništvom HGK u Moskvi je organizirala i poslovnu B2B radionicu, te je Poliklinika imala priliku susresti se s ruskim potencijalnim partnerima u sklopu prezentacije zdravstenog i wellness turizma, s ciljem da svoju medicinsku ponudu proširi na rusko tržište.