• Arithera
  • >
  • Blog
  • >
  • Arithera i ja volimo se javno – Anti-age protokol
Ivana Rora u Aritheri

Arithera i ja volimo se javno – Anti-age protokol

Odluka da nešto promijenim na sebi ali i u sebi krenula je nakon što smo svi bili “zaključani.” Moment kojim se ograničila moja sloboda kretanja odmah sam zamijenila učenjem i preživjela ga najbolje što sam mogla. I brzinom munje našla se u Aritheri sa puno želja. Tada bih rekla da su se činile čudesnim.

Danas, znala sam što želim imala volju i energiju a stručni tim Artihere potpuno novi pristup u Centru za ljepotu. Protokol je složio doc.dr.sc. Krešimir Martić a moje posebne Andreja i Marija, vrsno sposobne medicinske kozmetičarke krenule sa mnom. I to je taj moment kada postaješ dio obitelji Arithera u kojoj se osjećaš zagrljeno. Bolje reći, obgrljeno pažnjom, emocijom, stručnošću i ljepotom prostora u koji dolaziš. O da. Sve je to bitno. I sve to čini Aritheru takvom kakva je. I krenula sam učvršćivanjem, zatezanjem i podizanjem tonusa kože bez odlaska “pod nož”. Nije moguće. E pa je. Uz MEDICINSKU RADIOFREKVENCIJU koju u Centru za ljepotu i zdravlje kože rade s naprednom medicinskom tehnologijom Top Quality. Kakva je osjećaj. Toplina i ugoda. Radiofrekvencijom se tkivo zagrijava na 65 stupnjeva, što ubrzava vensku cirkulaciju, poboljšava stanično disanje, a uzrokuje i nastanak mikro toplinskih oštećenja, potičući prirodni proces obnove u ciljanim područjima.

Dvostruko djelovanje za dvostruki učinak pomlađivanja. Kada bolje razmislim dvostruki učinak oduvijek je bio moj cilj. U svim segmentima života. Što se biološkog efekta tiče, stručnjaci tvrde kako je upravo on ključan kad govorimo o pozitivnim učincima medicinske radiofrekvencije – ona naime djeluje na ekstra i intracelularni matriks, kao i na receptore membrana. Što se u tom procesu točno događa? Radiofrekvencija potiče sekreciju metaloproteinaze, enzima koji direktno stimulira formiranje peptida odgovornih za pravilan rad fibroblasta – a svakoj je dobro informiranoj ženi jasno da aktivni fibroblasti znače i – više kolagena. Ako se još uvijek pitate je li upravo tretman radiofrekvencijom idealan za vas, stručnjaci Specijalne bolnice Arithera odgovorili su i na to pitanje. Iako će od stimulacije prirodnog kolagena koristi imati baš svaka koža, tretman je u prvom redu indiciran za tretiranje bora, manjka mišićnog tonusa, linija oko očiju, nesavršenosti teksture kože, dehidriranosti kože te labavosti brade i obraza.Tretirali su sve nepravilnosti na mom licu i tijelu, a krajnji efekt tretmana je zdrava i njegovana koža. Postala je vidljivo zategnuta, učvršćena, sjajna i pomlađena u 53. godini. Zadovoljna? I više od toga. Sretna?

Kao i svaka žena ali uz to sam totalno promijenila stav prema mnogim stvarima u životu. Mislim na bolje i to puno bolje. I idemo dalje. Arithera i ja.

Autor: Ivana Rora

Anti-age tretmani za lice

 

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Ortopedija Miškulin
Bukovačka 1 / +385 1 23 04 074 /
miskulin.ortopedija@arithera.hr

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Arithera i ja volimo se javno - Anti-age protokol