• Arithera
  • >
  • Novosti
  • >
  • Značajna priznanja za SB Arithera i Provectus Capital na prestižnoj konferenciji bestinvest.hr

Značajna priznanja za SB Arithera i Provectus Capital na prestižnoj konferenciji bestinvest.hr

Bestinvest.hr konferencija već treću godinu za redom okuplja investitore i poduzetnike te nagrađuje brzorastuće kompanije i uspješne investicije koje značajno doprinose razvoju hrvatskog gospodarstva.

Članica Arsano Medical Grupe, Specijalna bolnica Arithera ovogodišnji je laureat. Društvo Provectus Capital Partners i Specijalna bolnica Arithera primili su priznanje u kategoriji Private Equity investicije za 2022. godinu.

„Kao osnivačica i dugogodišnja vlasnica Specijalne bolnice Arithera, sada kao ravnateljica i suvlasnica Specijalne bolnice Arithera – članice Arsano Medical Grupe , želim istaknuti kako je ova nagrada veliki poticaj za nove poslovne poduhvate ali i priznanje za sve što je Arithera u 25 godina djelovanja  utjelovila i postigla u privatnom poduzetništvu u zdravstvu.

Mi u Aritheri često smo bili pioniri s idejama i inovacijama koje smo primjenjivali u poslovanju. Kao takvi prepoznati smo i od našeg novog suvlasnika, društva Provectus Capital Partners s kojim ćemo okrenuti novo poglavlje u priči o uspjehu naše bolnice.

Cilj nam je postaviti još više standarde prema kojima ćemo dalje razvijati Specijalnu bolnicu Arithera i u tom smjeru planiramo aktivnosti koje će omogućiti formiranje sveobuhvatne bolnice koja će pacijentima pružiti cjelovitu zdravstvenu uslugu i skrb.

Prva važna zadaća koju smo već riješili je izbor lokacije za novi kompleks bolnice. Također ćemo se pobrinuti da bolnica bude opremljena najnovijom tehnologijom i opremom. Još više ćemo jačati medicinske timove i pružati široki spektar dijagnostike, neoperacijskog i operacijskog liječenja te fizioterapiju i rehabilitaciju prema najvišim Arithera standardima.“ Istaknula je suvlasnica i ravnateljica SB Arithera, Arijana Hegediš Došen.

Podsjetimo, u srpnju 2022. društvo Provectus Capital Partners investiralo je u Specijalnu bolnicu Arithera. Investicija je dio konsolidacije privatnih zdravstvenih usluga u Hrvatskoj i Sloveniji preko Arsano Medical Group, vodeće medicinske grupacije u Adria regiji. Konsolidacija je započela akvizicijom Poliklinike Aviva 2021., nakon čega je uslijedio niz dodatnih ulaganja u 2022.: Poliklinika Urocentar i Dijagnostika 2000 (siječanj 2022.), Specijalna bolnica Nemec (svibanj 2022.) i Digitalna Slikovna Dijagnostika (prosinac 2022.). Arsano Medical Group ima preko 450 zaposlenih i konsolidirani prihod veći od 35 milijuna eura.

Društvo Provectus Capital Partners na konferenciji bestinvest.hr nagrađen je i u kategoriji Prikupljanje kapitala godine 2022. i u kategoriji  Investitor godine 2022.

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Ortopedija Miškulin
Bukovačka 1 / +385 1 23 04 074 /
miskulin.ortopedija@arithera.hr

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Značajna priznanja za SB Arithera i Provectus Capital na prestižnoj konferenciji bestinvest.hr