• Arithera
  • >
  • Novosti
  • >
  • Započela sa radom SB Arithera na krajnjem jugu Hrvatske
SB Arithera Dubrovnik

Započela sa radom SB Arithera na krajnjem jugu Hrvatske

Na ekskluzivnoj lokaciji u Lapadskim dvorima otvara se nova Aritherina poslovna jedinica u kojoj će na usluzi pacijentima svakoga mjeseca biti prepoznati Aritherini liječnici iz područja ortopedije, liječenja kralježnice, neurokirurgije, abdominalne kirurgije i proktologije, estetske kirurgije te liječenja proširenih vena. Zvučna imena poput Dr. Jankovića, službenog liječnika hrvatske nogometne reprezentacije, i ostalih vrsnih stručnjaka prepoznatih u svom području u Hrvatskoj i inozemstvu.

U našim ambulantama, liječnici će raditi specijalističke preglede i primjenjivati minimalno invazivne metode liječenja sa najmodernim uređajima u ovom dijelu Europe, poput UGFS metode za proširene vene. Arithera, kao centar za liječenje, brine se za rehabilitaciju svojih pacijenata od samog ulaska u naše prostore pa do potpunog oporavka. Za pacijente kojima naši liječnici dijagnosticiraju potrebu za operativnim zahvatom, organiziramo odlazak na operaciju u Aritherine visokotehnološke operacijske sale u Zagrebu, gdje će se odvijati i većina postoperativne rehabilitacije kako bi im bila pružena najviša razina usluge. Završetak rehabilitacije ponovo će se održati na mjestu gdje je sve počelo, u centru za fizikalnu terapiju naše nove dubrovačke poslovnice.

Rehabilitaciju u našem novom centru za fizikalnu terapiju provoditi će stručni fizioterapeuti i Aritherini dugogodišnji zaposlenici, dovedeni u Dubrovnik posebno za tu priliku.

Ugledni Aritherini stručnjaci kojima su do sada naši pacijenti mogli pristupiti samo na središnjoj lokaciji u Zagrebu, a uz pomoć kojih će od sada moći riješiti svoje zdravstvene probleme i u Dubrovniku su sljedeći:

Centar za ortopediju – dr. med. Ivan Karlak, prof. dr. sc. Saša Janković, dr. Mario Josipović, Prim.dr.med Ivan Benčić

Centar za kralježnicu: mr. sc. Dražen Kvesić, prof. dr. sc. Vladimir Kovač

Ordinacija za neurokirurgiju – dr. med Matjaž Voršič

Ordinacija za estetsku kirurgiju  – doc. dr. sc. Krešimir Martić

Ordinacija za proširene vene – dr. med. Zlatko Čačić

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Ustanova za fizioterapiju u kući:
Bukovačka 1 / +385 1 2441 544 (kućni 02)

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a:
Kraljevićeva 26/1
(Centar Maksimir) / +385 1 2441 544

Kardiologija:
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / +385 1 2441 544

Fizikalna terapija za privatne korisnike:
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Centar za ljepotu i zdravlje kože:
Kraljevićeva 26 / +385 1 4466880

PJ Dubrovnik:
 Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044