• Arithera
  • >
  • Novosti
  • >
  • Na temelju Vaših upita, SB Arithera ima novog neurokiruga!

Na temelju Vaših upita, SB Arithera ima novog neurokiruga!

Vrhunski kirurški tim Specijalne bolnice Arithera kao jedne od najvećih privatnih bolnica s zaokruženim procesom operativnog liječenja bogatiji je za još jednog člana – doktora Andrije Bitunjca, dr. med., specijalista neurokirurga. Dr. Bitunjac će primati pacijente u ambulanti u našoj poslovnici na adresi Bukovačka 1 u Zagrebu, počevši od ponedjeljka.

Dr. Andrija Bitunjac specijaliziran je na području minimalno invazivnih i otvorenih operativnih zahvata na području oboljenja mozga, kralježnične moždine, kralježnice, kao i drugih kompleksnih područja poput lubanje, očne šupljine (orbite) i perifernih živaca. Uže područje rada dr. Bitunjca je korištenje neinvazivnih intervencijskih postupaka za dijagnosticiranje i liječenje spinalnih i perifernih živčanih oboljenja, ali i primjena inovativnih kranijalnih tretmana poput 3D-printane kranioplastike uz implementaciju robotske neurorehabilitacije nakon ozljede mozga.

Doktor Bitunjac svoju filozofiju neurokirurškog liječenja temelji na preciznoj dijagnostici s fokusom na očuvanju pokretljivosti kralježnice primjenom odgovarajućeg operacijskog zahvata . Uz brojne položene međunarodne tečajeve, sudjelovanje na edukacijama i kongresima, dr. Bitunjac aktivan je član znanstvene zajednice s publikacijama o tumorima mozga i oboljenjima perifernih živaca.

Izvan profesionalnog života, dr. Bitunjac je ponosan otac dvoje djece i uživa u putovanjima, umjetnosti, glazbi, kuhanju i kuglanju, gdje za sebe voli reći kako se voli obogatiti šarolikim životnim iskustvima.

Našem novom liječniku želimo iskrenu dobrodošlicu, s obzirom da svakodnevno primamo i upite o dostupnosti neurokiruga. Vjerujemo kako će dr. Bitunjac svojim znanjem i ekspertizom osnažiti naš kirurški tim i nastaviti zajedno s nama priču medicinskih uspjeha, od početnog prvog pregleda pa sve do ubrzane rehabilitacije i potpunog postoperativnog oporavka pacijenata.

PROČITAJTE BIOGRAFIJU 

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Ortopedija Miškulin
Bukovačka 1 / +385 1 23 04 074 /
miskulin.ortopedija@arithera.hr

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Na temelju Vaših upita, SB Arithera ima novog neurokiruga!