Mladen Miškulin

Doc. dr. sc., prim. dr. med, specijalist ortoped
Specijalizacija
Bolnica
O liječniku
Doktor Mladen Miškulin je vrhunski ortopedski stručnjak koji je svoje vještine kontinuirano usavršavao u međunarodnim institutima i klinikama. Područja ekspertize uključuju primjenu metoda artroskopske kirurgije, metoda endoprotetike zgloba kuka, kao i osteosinteze prijeloma u području kuka, ramena, koljena i lakta. Aktivno sudjeluje u međunarodnim i nacionalnim kongresima, gdje je autor nekoliko znanstvenih i stručnih radova. Njegovo iskustvo uključuje i 15 godina aktivnog rada u vrhunskom sportu kao liječnika hrvatskih izabranih reprezentacija u vaterpolu, alpskom skijanju i rukometu.
Biografija

Doc. dr. sc. Mladen Miškulin, prim. dr. med. usavršavao se na svjetski prestižnoj ortopedskoj klinici Istituto Ortopedico Rizzoli u Bologni, gdje je 1997. godine položio specijalistički ispit. Specijalizacije: ugradnja endoproteza zglobova, artroskopska kirurgija i traumatologija.

Titulu doktora medicine doc. dr. sc. Mladen Miškulin prim. dr. med. stekao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a medicinski staž i stručno usavršavanje na prestižnom talijanskom Ortopedskom institutu Rizolli u Bologni te Ortopedskoj Klinici u Genovi. Specijalizirao je artroskopsku i protetsku kirurgiju, zatim dječju ortopediju, ortopedsku onkologiju i vertebralnu kirurgiju. Na Splitskom Medicinskom sveučilištu dobio je titulu u znanstveno nastavnom zvanju docent 16. listopada 2014.

Paralelno s kliničkim radom ortopeda i kirurga, doc. dr. sc. Miškulin, prim. dr. med. redovito pokreće znanstvena istraživanja ili sudjeluje u njima te piše i objavljuje članke u znanstvenim i stručnim publikacijama. Svoje znanje prenosi kolegama diljem Hrvatske i svijeta te na taj način pridonosim razvoju sportske medicine. U tom svojstvu organizira i vodi radionice, tečajeve, demonstraciju na kadaverima, kao i operacije u živo ne samo na području Hrvatske nego i diljem Europe te u Sjedinjenim Američkim Državama.

Također je od 1998. godine stalni sudski vještak za medicinu, ortopediju i traumatologiju pri Županijskom sudu u Zagrebu.

Zbog svog rada i doprinosa u sportu odlikovan je od strane Predsjednika Republike Hrvatske odlikovanjem Redom hrvatskoga pletera.

Članstva:

  • Talijansko artroskopsko društvo
  • ISAKOS društvo – International Society of Arthroscopy, Knee Surgery and Orthopaedic Sports Medicine
  • Zdravstvena komisija Svjetske rukometne federacije – IHF
  • Udruženje za rame i lakat Srbije
  • Hrvatski liječnički zbor
  • Hrvatsko ortopedsko društvo
  • Hrvatsko traumatološko društvo
  • Hrvatsko društvo za telemedicinu
  • Hrvatsko društvo sudskih vještaka

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Ortopedija Miškulin
Bukovačka 1 / +385 1 23 04 074 /
miskulin.ortopedija@arithera.hr

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Mladen Miškulin