Dražen Kvesić, mr. sc , dr. med, specijalist kirurg – vertebrolog

Dražen Kvesić

mr. sc , dr. med, specijalist kirurg – vertebrolog, voditelj Centra za bolesti kralježnice
Specijalizacija
Bolnica
O liječniku
Primjenjuje SPM (Spine Pain Management) metode liječenja kralježnice koje u kombinaciji sa naprednom fizikalnom terapijom i rehabilitacijom osiguravaju brzu eliminaciju boli i najbolje rezultate liječenja. Radi sve operacije na prsnom i slabinskom dijelu kralježnice kod ozljeda, degenerativnih bolesti, upalnih i tumorskih bolesti kralježnice. Najčešće primjenjuje operacije kod hernije diska, suženja kralježničnog kanala, spondilolisteze, sa ili bez stabilizacije kralježnice.
Biografija

Mr.sc. Dražen Kvesić, dr. med, specialist kirurgije, vertebrolog

Voditelj  Aritherinog Centra za bolesti i ozljede kralježnice.

Rođen je u Slavonskom Brodu 1961. godine.

Do 1994.g. zaposlen je u Medicinskom centru u Slavonskom brodu.

Dragovoljac Domovinskog rata.

Od 1994.g. radio u Klinici za traumatologiju u Zagrebu na Odjelu za kirurgiju kralješnice (kasnije Referentni centar za kirurgiju kralježnice Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi).

Za vrijeme specijalizacije i nakon završetka specijalizacije boravio određeno vrijeme na edukaciji iz kirurgije kralježnice u nekim europskim klinikama (Bad Wildungen-Njemačka, Bordeaux-Francuska, Insbruck-Austrija), te na mnogim tečajevima iz kirurgije kralježnice: Davos, Barcelona, Leuven, Brussels,Nancy…

Pozvani predavač sa temama iz spinalne kirurgije na nacionalnim ortopedskim kongresima Makedonije (2002.g.), Bugarske (2005.g.) i Mađarske (2006.g.). te predavač-prezenter radova na mnogim svjetskim, europskim i nacionalnim kongresima.

Od 2008.g. počinje zanimanje za intervencijske procedure u liječenju bolnih stanja kralježnice. Edukaciju iz liječenja boli u području kralježnice intervencijskim procedurama počeo u Budimpešti iste godine, a nastavio slijedećih godina u Dallasu (USA), Phoenixu (USA), Munsteru (Njemačka) i Colerainu.

Radio u Referentnom centru za kirurgiju kralježnice Klinike za traumatologiju u Zagrebu do 01.10.2009.g., kada otvara Polikliniku Lumbago, prvu privatnu polikliniku u Hrvatskoj specijaliziranu za liječenje bolnih stanja kralježnice intervencijskim procedurama ili tzv. “pain managementom” kralježnice. 2013.god. Polikliniku Lumbago preuzima Specijalna bolnica Arithera i kombinacijom klasične kirurgije, SPM metoda i fizikalne terapije i rehabilitacije oformljuje na ovim prostorima i u jugoistočnom dijelu Europe jedinstveni Centar za liječenje bolesti kralježnice.

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Ortopedija Miškulin
Bukovačka 1 / +385 1 23 04 074 /
miskulin.ortopedija@arithera.hr

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Dražen Kvesić