Dražen Kvesić, mr. sc , dr. med, specijalist kirurg – vertebrolog

Dražen Kvesić

mr. sc , dr. med, specijalist kirurg – vertebrolog, voditelj Centra za bolesti kralježnice
Specijalizacija
Bolnica
O liječniku
Primjenjuje SPM (Spine Pain Management) metode liječenja kralježnice koje u kombinaciji sa naprednom fizikalnom terapijom i rehabilitacijom osiguravaju brzu eliminaciju boli i najbolje rezultate liječenja. Radi sve operacije na prsnom i slabinskom dijelu kralježnice kod ozljeda, degenerativnih bolesti, upalnih i tumorskih bolesti kralježnice. Najčešće primjenjuje operacije kod hernije diska, suženja kralježničnog kanala, spondilolisteze, sa ili bez stabilizacije kralježnice.
Biografija

sc. Dražen Kvesić, dr. med, specialist kirurgije, vertebrolog

Voditelj  Aritherinog Centra za bolesti i ozljede kralježnice.

Rođen je u Slavonskom Brodu 1961. godine.

Do 1994.g. zaposlen je u Medicinskom centru u Slavonskom brodu.

Dragovoljac Domovinskog rata.

Od 1994.g. radio u Klinici za traumatologiju u Zagrebu na Odjelu za kirurgiju kralješnice (kasnije Referentni centar za kirurgiju kralježnice Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi).

Za vrijeme specijalizacije i nakon završetka specijalizacije boravio određeno vrijeme na edukaciji iz kirurgije kralježnice u nekim europskim klinikama (Bad Wildungen-Njemačka, Bordeaux-Francuska, Insbruck-Austrija), te na mnogim tečajevima iz kirurgije kralježnice: Davos, Barcelona, Leuven, Brussels,Nancy…

Pozvani predavač sa temama iz spinalne kirurgije na nacionalnim ortopedskim kongresima Makedonije (2002.g.), Bugarske (2005.g.) i Mađarske (2006.g.). te predavač-prezenter radova na mnogim svjetskim, europskim i nacionalnim kongresima.

Od 2008.g. počinje zanimanje za intervencijske procedure u liječenju bolnih stanja kralježnice. Edukaciju iz liječenja boli u području kralježnice intervencijskim procedurama počeo u Budimpešti iste godine, a nastavio slijedećih godina u Dallasu (USA), Phoenixu (USA), Munsteru (Njemačka) i Colerainu.

Radio u Referentnom centru za kirurgiju kralježnice Klinike za traumatologiju u Zagrebu do 01.10.2009.g., kada otvara Polikliniku Lumbago, prvu privatnu polikliniku u Hrvatskoj specijaliziranu za liječenje bolnih stanja kralježnice intervencijskim procedurama ili tzv. “pain managementom” kralježnice. 2013.god. Polikliniku Lumbago preuzima Specijalna bolnica Arithera i kombinacijom klasične kirurgije, SPM metoda i fizikalne terapije i rehabilitacije oformljuje na ovim prostorima i u jugoistočnom dijelu Europe jedinstveni Centar za liječenje bolesti kralježnice.

PRATITE NAS NA
DRUŠTVENIM MREŽAMA
Od 2022. godine članica
Aviva Medical Grupe

NEWSLETTER

Prijavite se na newsletter i saznajte novosti, korisne savjete i pogodnosti iz naše bolnice.

Please don't insert text in the box below!

Mi vodimo računa o vašoj privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Klikom na „Prijavite se“ dajete svoj pristanak da SB Arithera koristi vašu e-mail adresu i osobne podatke u marketinške svrhe. U slučaju da više ne želite primati naše newslettere, u svakom trenutku se možete odjaviti sa mailing liste.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Ustanova za fizioterapiju u kući
Bukovačka 1 / +385 1 2441 544 (kućni 02)

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
 Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Dražen Kvesić