• Arithera
  • >
  • Blog
  • >
  • Arithera i ja volimo se javno – doživljaj ZO skina na svojoj koži
Ivana Rora

Arithera i ja volimo se javno – doživljaj ZO skina na svojoj koži

Autorica teksta: Ivana Rora

Odluka da nešto promijenim u životu u ova čudna „koronaška“ vremena odvela me u Centar za ljepotu Arithere. Bio je to razuman ali psihološki iskorak ka izvrsnom protokolu koji je složio doc.dr.sc. Krešimir Martić a još bolje pratile i odradile moje posebne Andreja i Marija. I evo me na pola puta, radiofrekvencija lica, hifu tretmana te kavitacije trbuha i bedara.

Rezultati su izvrsni i govore sami za sebe. To je ona prava stvar koju sobom nosiš iz Arithere. Osjećaj zadovoljstava i promjene koju si učinio za sebe i na sebi. Tijelo se oslobađa masnog tkiva a lice blista. Nakon stručne ruke Marije, specijalizirane kozmetičarke, novih i tehnički savršenih aparata, tretmani su pojačani primjenom u svijetu poznate i medicini priznate ZO Skin Health kozmetike koja se koristi u Centru za ljepotu.

ZO Skin Health kozmetika pruža novi, revolucionarni pristup njezi kože i tretiranju nepravilnosti kao što su hiperpigmentacija, oštećenja od sunca, akne, rozacea. Bilo da se radi o ozbiljnim dermatološkim dijagnozama ili se ispravno tretira koža i drastično usporavaju znakovi starenja, ZO Skin Health kreiran od svjetski priznatog dermatologa dr. Zein Obagija je pravi izbor. Marija je u svim tretmanima koristeći ovu vrsnu kozmetiku znatno ublažila starenje kože moga lica, usuđujem se reći da izgledam deset godina mlađa. A kako sam na licu imala i nekih dermatoloških problema, ovaj potpuno novi pristup liječenju nepravilnosti i oštećenja na mojoj koži uvelike je vidljiv. I tu je naglašena ozbiljnost Aritherinih protokola prema svakom tko se odluči doći.

Uz vrhunske liječnike, kozmetičarke, aparate jako je važna kozmetika koja se u protokolu koristi. Ali ono što je meni najvažnije je osoba koja to sve aplicira na moje lice i tijelo. Marija. Nasmijana ali u radu ozbiljna, razgovorna ali opet tiha kada tretman traje dok slušaš Arithera radio, temeljita i spremna objasniti svaki korak i uvijek na kraju  nježno izmasirati vrat koji boli. U ovim nekako sivim vremenima za sve nas, Marija je zraka, za mene zelena i žuta. S njom jednom tjedno već u sedam ujutro započinjem dan. Ona brine da ne zaboravim svoj termin, ona je dio obitelji Arithera, ona je dio priče koja se zove čovjek i pristup. Priče koja je bitna za svaki posao i za svakoga od nas. Bez toga, teško da bih iz Arithere u novi radni dan otišla opuštena, zadovoljna i sretna. A takav je cijeli Arithera tim. I to ih čini posebnim u poslu koji rade. Neka tako i ostane!

 

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Ortopedija Miškulin
Bukovačka 1 / +385 1 23 04 074 /
miskulin.ortopedija@arithera.hr

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Arithera i ja volimo se javno – doživljaj ZO skina na svojoj koži