• Arithera
  • >
  • Blog
  • >
  • Arithera i ja volimo se javno – Deset godina mlađa
Ivana Rora u Aritheri

Arithera i ja volimo se javno – Deset godina mlađa

Autor:  Ivana Rora

Deset godina mlađa. Kako to dobro zvuči kada je odrađenih 53. Možda će netko pomisliti da sam tada razmišljala o potrazi za produženom mladošću. A ne. Mladost je bila fenomenalan dio moga života i ne bih ga mijenjala. Ali da sam poželjela postići unutarnje zadovoljstvo koje zdravo, svježe i blistavo lice donosi, jesam. I to u ovom godinama koje su pred mene stavile život i izazove nikada bolje i veće. Ne volim kalupe niti ograde i na pitanje što su standardi ljepote, rekla bih – otkrivanje najbolje verzije sebe. Mene, koja ne volim i nisam spremna za pomlađivanje ići pod nož. Ali izgledati deset godina mlađa. To bih. A tko ne bi? O takvoj mogućnosti sam do prije nekoliko godina mogla samo sanjati. Sve dok se Arithera i ja nismo dobro upoznale i krenule sa promjenama. Onim koje su moguće samo u ovakvoj multidisciplinarnoj zdravstvenoj instituciji, u kojoj je moje lice susrelo  tehnologiju fokusiranog ultrazvučnog nekirurškog liftinga, u medicinskim krugovima poznatu i kao HIFU. A kako ja živim brzo i ne propuštam ništa rezultate sam očekivala brzo. Nije lako sa mnom.

Zahtjevna sam, nestrpljiva i sve bih u 4 tretmana. I tako je i bilo. Od ideje o čudotvornim tretmanima koji će preko noći riješiti sve moje probleme odavno sam bila odustala. Sve do sada. Potpuno je istinita je činjenica je da su benefiti ove iznimno sofisticirane tehnologije iznimno vidljivi i brzi. Zašto? Zahvaljujući Top Quality Hifu-Top medicinskom uređaju, koji funkcionira na bazi fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta, energija se usmjerava različite dijelove lica, pri čemu pomlađuje lice na tri različita načina – stimulira i obnavlja kolagen, poboljšava strukturu kože i podiže njen tonus. Vidljivo. Itekako. Brzo. I to. Jer oslanjajući se na prolaženje energije kroz epidermis, tretman ovim medicinskim uređajem na površini kože ne ostavlja nikakve tragove, a različiti transduktori pobrinuli se za prodiranje u sve slojeve kože. S obzirom na ovakvo sveobuhvatno djelovanje, ne čudi činjenica da su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana.

To je odgovor na vaše pitanje što mi se događa. HIFA mi se dogodila. Sam postupak je pomalo nelagodan ali bez boli. Osjećala sam manja i veća strujanja i tu i tamo poneki bolni podražaj. Ja s iznimno niskim pragom za toleranciju boli, odradila sam tri tretmana. Zadovoljstvo koji nosim u sebi vidljivo je na mom licu. Jedno se spojilo s drugim. Reko bi se nova ja, ili bolja ja. Ma ne. Ista je Ivana samo je HIFA odradila svoje. Iako će potpuni efekt pomlađivanja lica ostvariti nakon 4 tretmana u periodu od 6 mjeseci, što će pratiti nova fotografija, mislim da je i ova koja prati blog sasvim dobar dokaz. Mene i HIFE. I još k tomu treba dodati da je učinak liftinga vidljiv u prosjeku dvije godine. Rezultati koji će se vidjeti na mom licu nakon posljednjeg tretmana možemo usporediti s blagim liftingom, jer osim zatezanja kože, djeluje i na poboljšanje njene teksture, zbog čega će lice izgledati desetak godina mlađe. A najbolje od svega je da HIFA izvrsne rezultate ne postiže samo na licu, već i na području vrata i dekoltea. Čista desetak! Wow!

Da za „wow“ efekt nije potrebno leći na operacijski stol, jer ja to i ne bih, a rezultati fokusiranog ultrazvučnog nekirurškog liftinga, jamče izlaz „mlađa nego što si ušla“, bez potrebe za invazivnim intervencijama.

S obzirom na takvu narav tretmana, odmah sam mogla nastaviti sa svime što sam planirala taj dan, i da – svako je lice drugačije, kao i svaka koža. Stručni tim Specijalne bolnice Arithera osigurava potpuno individualni program ARTSYNERGY, s kojim započinje svaki protokol uljepšavanja i pomlađivanja. Ovisno o problematici, već prvi prvom posjetu kreira se plan koji će imati najbolje rezultate i koji će s vašeg lica skinuti deset godina u samo 4 posjeta. Nemoguće? E pa nije.

IMG 20201029 WA0003

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Ortopedija Miškulin
Bukovačka 1 / +385 1 23 04 074 /
miskulin.ortopedija@arithera.hr

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Arithera i ja volimo se javno - Deset godina mlađa