FIZIOTERAPIJA U KUĆI

U udobnosti svoga doma, na temelju dijagnoze, psihofizičkog stanja i vaših želja kreirati ćemo i provesti personalizirani program fizioterapije sa ciljem postizanja maksimalnih rezultata u rehabilitaciji i unaprijeđenju kvalitete vašeg života.

Imali ste ortopedsku operaciju ili povredu? Zbog neurološkog oboljenja imate deficit sa pokretom? Kronični ste bolesnik i fizioterapija je standard vaše svakodnevne zdravstvene njege?

Znate li da fizioterapiju možete dobiti u udobnosti Vašeg vlastitog doma?

Naš inovativni program rehabilitacije u kući omogućiti će Vam naprednu, individualno koncipiranu rehabilitaciju. Operacija može značajno poboljšati kvalitetu vašeg života, a planirani i prilagođeni program postoperativne rehabilitacije jednako je Važan kao i sama operacija. U udobnosti Vašeg doma , naš tim profesionalnih fizioterapeuta pružiti će Vam profesionalnu rehabilitaciju sa ciljem što bržeg vraćanja zdravom i neovisnom svakodnevnom životu.

U roku od 24 sata od Vašeg poziva spremni smo organizirati prvu fizioterapiju u Vašem domu. Po dolasku, naš fizioterapeut na temelju dijagnoze , vašeg psihofizičkog stanja i vaših želja kreirati će personalizirani program fizioterapije sa ciljem postizanja maksimalnih rezultata u rehabilitaciji i unaprjeđenja kvalitete života za Vas i Vašu okolinu.

U slučajevima kada se to može organizirati, preporučiti će Vam neki od programa fizioterapije, hidrokineziterapije i robotske neurorehabilitacije u Aritherinom Centru za fizioterapiju, Petrova 128, Zagreb.

Personalizirani programi bazirani su na:

  • individualnoj kineziterapiji
  • prevenciji komplikacija nakon dugotrajnog ležanja
  • smanjenju endema
  • respiracijskim i kardiovaskularnim treninzima
  • krio terapijama i
  • transferu bolesnika

Programi fizioterapije su fleksibilni i prilagođavaju se vašim potrebama i zahtjevima koje propisuje specijalist fizijatar ili Vaš liječnik neke druge specijalizacije.

Može li se fizioterapija u kući dobiti uz uputnicu HZZO-a?

Ustanova Arithera ima ugovor sa HZZO-om i maksimalno iskorištavamo ugovorene kvote kako bi Vam našu uslugu učinili što pristupačnijom i dostupnom uz uputnicu HZZO-a. Savjetujemo Vam da nazovete naš broj 01/2441 544 (kućni 02) i provjerite dostupnost fizioterapeuta na Vašoj lokaciji u željeno vrijeme. Ukoliko postoje liste čekanja uz uputnicu HZZO-a, u mogućnosti smo Vam pružiti brzu fizioterapiju u kući uz plaćanje.

Našom uslugom pokrivamo područje Grada Zagreba, Sesveta, Zeline i Ivanić-Grada.

Rezervirajte termin

Po primitku vašeg upita kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Ustanova za fizioterapiju u kući:
Bukovačka 1 / +385 1 2441 544 (kućni 02)

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a:
Kraljevićeva 26/1
(Centar Maksimir) / +385 1 2441 544

Kardiologija:
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / +385 1 2441 544

Fizikalna terapija za privatne korisnike:
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Centar za ljepotu i zdravlje kože:
Kraljevićeva 26 / +385 1 4466880

PJ Dubrovnik:
 Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Fizioterapija u kući