Mario Josipović, dr. sc., spec. ortopedije

Mario Josipović

Dr.sc., dr. med., spec. ortopedije
Specijalizacija
Bolnica
O liječniku
Mario Josipović, dr.med., specijalist ortoped, subspecijalist traumatologije koštanozglobnog sustava, bavi se primarno liječenjem ozljeda i oštećenja ramena. Doktor Josipović specijalizirao se za artroskopske i otvorene zahvate na ramenu i koljenu, uključujući sportske i degenerativne ozljede, a bavi se i liječenjem degenerativnih bolesti zgloba kuka te liječenjem sportskih ozljeda.
Biografija

Mario Josipović, dr.med., specijalist ortoped, bavi se liječenjem ozljeda i oštećenja ramena i koljena.

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2006.godine. Specijalizaciju iz ortopedije završio je 2013.godine u Klinici za ortopediju Šalata, KBC-a Zagreb gdje radi kao liječnik specijalist. Trenutno je polaznik znanstvenog postdiplomskog studija na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu iz područja Biomedicine i zdravstva. Predavač je na dodiplomskoj nastavi studentima Medicinskog fakulteta te na postdiplomskoj nastavi specijalizantima ortopedije i traumatologije na kolegijima iz ramena, koljena i sportske traumatologije. Također, predavač je na specijaliziranim kirurškim i ortopedskim tečajevima za mlade liječnike, specijalizante te domaće i strane studente medicine.

Dr. Josipović specijalizirao se za artroskopske i otvorene zahvate na ramenu i koljenu, uključujući sportske i degenerativne ozljede, a bavi se i liječenjem degenerativnih bolesti zgloba kuka te liječenjem sportskih ozljeda. Na ramenu izvodi zahvate rekonstrukcije ligamenata i stabilizacije zgloba, popravak tetiva ramena, ugradnju parcijalnih, totalnih i reverznih endoproteza ramena zbog osteoartritisa ramena i prijeloma gornjeg dijela nadlaktične kosti. Izvodi i zahvate ugradnje revizijskih endoproteza ramena nakon razlabavljenja endoproteze ramena, defekata kosti u području ramena i lopatice te nakon velikih koštanih resekcija u području ramena. Na koljenu izvodi artroskopske zahvate rekonstrukcije ligamenata koljena, artroskopske zahvate popravka meniska i hrskavice, korektivne zahvate ispravljanja osovine koljena, zahvate na pateli radi nestabilnosti, ugradnju parcijalnih i totalnih endoproteza koljena. Također izvodi revizijske zahvate na koljenu. Na kuku izvodi zahvate ugradnje totalnih endoproteza kuka zbog primarnog ili sekundarnog osteoartritisa kuka, ao i komplicirane zahvate ugradnje revizijskih endoproteza kuka.

PRATITE NAS NA
DRUŠTVENIM MREŽAMA
Od 2022. godine članica
Aviva Medical Grupe

NEWSLETTER

Prijavite se na newsletter i saznajte novosti, korisne savjete i pogodnosti iz naše bolnice.

Please don't insert text in the box below!

Mi vodimo računa o vašoj privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Klikom na „Prijavite se“ dajete svoj pristanak da SB Arithera koristi vašu e-mail adresu i osobne podatke u marketinške svrhe. U slučaju da više ne želite primati naše newslettere, u svakom trenutku se možete odjaviti sa mailing liste.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Ustanova za fizioterapiju u kući
Bukovačka 1 / +385 1 2441 544 (kućni 02)

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
 Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Mario Josipović