Jelena Maljić

Dr.med., specijalist dermatologije i venerologije
Specijalizacija
Bolnica
O liječniku
Jelena Maljić, dr.med., specijalist dermatologije i venerologije članica je Aritherinog liječničkog tima od 2022. godine. Dijagnosticira i liječi sve dermatološke i venerološke bolesti s naglaskom na dermatoskopije koje su njezina uža specijalnost. Posvećena je zdravlju i ljepoti kože lica i tijela, te u Centru za anti-age medicinu primjenjuje suvremene metode pomlađivanja poput HIFU metode, nekirurške bleferoplastike, PRP tretmana, microneedlinga, botoxa i fillera.
Biografija

Rođena je u Koprivnici, u srcu Podravine, gdje provodi svoje djetinjstvo. Tamo završava Osnovnu školu „Braća Radić“ i svoje daljnje školovanje nastavlja u Zagrebu gdje se 2006. godine upisuje u XV gimnaziju (tkz. MIOC) koju završava 2010. godine. Kao prva generacija učenika koji su polagali državnu maturu odlučuje se za studiranje medicine te 2010. godine upisuje Medicinski fakultet u Rijeci gdje uspješno završava studij u srpnju 2016. godine. Nakon stečenog zvanja doktora medicine karijeru započinje u Ordinaciji obiteljske medicine i medicine rada u Rijeci. Nakon godinu dana intenzivnog rada s pacijentima odlučuje se za specijalizaciju dermatologije i venerologije. Specijalističko usavršavanje provodi na KBC Zagreb te 2022. godine postaje specijalist dermatologije i venerologije. Tijekom specijalističkog usavršavanja sudjeluje na raznim tečajevima i kongresima u zemlji i inozemstvu. Jedno od područja posebnog interesa joj je dermatoskopija radi čega završava Internacionalni tečaj dermatoskopije na Medicinskom Sveučilištu u Grazu. S radom u dermatološkoj ambulanti Specijalne bolnice ARITHERA počinje u listopadu 2022

PRATITE NAS NA
DRUŠTVENIM MREŽAMA
Od 2022. godine članica
Aviva Medical Grupe

NEWSLETTER

Prijavite se na newsletter i saznajte novosti, korisne savjete i pogodnosti iz naše bolnice.

Please don't insert text in the box below!

Mi vodimo računa o vašoj privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Klikom na „Prijavite se“ dajete svoj pristanak da SB Arithera koristi vašu e-mail adresu i osobne podatke u marketinške svrhe. U slučaju da više ne želite primati naše newslettere, u svakom trenutku se možete odjaviti sa mailing liste.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Ustanova za fizioterapiju u kući
Bukovačka 1 / +385 1 2441 544 (kućni 02)

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
 Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Jelena Maljić