Jane Basarovski, dr.med.

Jane Basarovski

dr.med., Voditelj centra za dermatologiju
Specijalizacija
O liječniku
Estetska dermatologija jedna je od primarnih djelatnosti Centra za dermatologiju Specijalne bolnice Arithera koju vodi dr. Jane Basarovski. Ovaj rođeni Makedonac, glavninu je svog obrazovanja stjecao na skopskom Medicinskom fakultetu i sveučilištu Luigi Bocconi u Milanu. Nakon specijalizacije u Klinici za dermatovenerologiju, KBC Zagreb, dodatno se educira kroz mnoge kongrese i edukacije iz područja dermoskopije, primjenu hijaluronskih filera i botoxa te kemijskih pilinga.
Biografija

Rođen je u Makedoniji 1979. godine. Nakon Epson koledža u Engleskoj upisuje i završava Medicinski fakultet u Skopju i postdiplomski na Universita Commerciale Luigi Bocconi u Milanu, Italija. Usavršava se na brojnim edukacijama iz područja dermatologije: Universitatsklinik fur Dermatologie und Venerologie, Graz, International Summer Academy of Practical Dermatology – Munich… Specijalizirao je dermatovenerologiju na Klinici za dermatovenerologiju, KBC Zagreb, a radio je i u Kliničkoj bolnici u Štipu (Makedonija).

Osim liječenja dermatološkoveneroloških bolesti, specijalista je za nanošenje botoxa i filera te laserske metode liječenja i pomlađivanja.

PRATITE NAS NA
DRUŠTVENIM MREŽAMA

NEWSLETTER

Prijavite se na newsletter i saznajte novosti, korisne savjete i pogodnosti iz naše bolnice.

Please don't insert text in the box below!

Mi vodimo računa o vašoj privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Klikom na „Prijavite se“ dajete svoj pristanak da SB Arithera koristi vašu e-mail adresu i osobne podatke u marketinške svrhe. U slučaju da više ne želite primati naše newslettere, u svakom trenutku se možete odjaviti sa mailing liste.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

KONTAKT

Bukovačka 1 /
10 000 Zagreb /
+385 1 23 04 074 /
arithera@arithera.hr

Fizikalna terapija za privatne korisnike
Petrova 128 / +385 1 444 0074

Fizikalna terapija uz uputnicu HZZO-a
Kardiologija
Kraljevićeva 26/1 (Centar Maksimir) / 
+385 1 2441 544

Ustanova za fizioterapiju u kući
Bukovačka 1 / +385 1 2441 544 (kućni 02)

Centar za ljepotu i zdravlje kože
Dermatologija
Kraljevićeva 26, prizemlje +385 1 4466880

PJ Dubrovnik
 Masarykov put 1a, Dubrovnik/ +385 20 440044

Rezervacija termina pregleda > Jane Basarovski