vene 23.02.2015 beauty

dubrovnik banner

Imali ste ortopedsku operaciju ili povredu? Zbog neurološkog oboljenja imate deficit sa pokretom? Kronični ste bolesnik i fizioterapija je standard vaše svakodnevne zdravstvene njege?

Znate li da fizioterapiju možete dobiti u udobnosti Vašeg vlastitog doma?

Naš inovativni program rehabilitacije u kući omogućiti će Vam naprednu, individualno koncipiranu rehabilitaciju. Operacija može značajno poboljšati kvalitetu vašeg života, a planirani i prilagođeni program postoperativne rehabilitacije jednako je Važan kao i sama operacija. U udobnosti Vašeg doma , naš tim profesionalnih fizioterapeuta pružiti će Vam profesionalnu rehabilitaciju sa ciljem što bržeg vraćanja zdravom i neovisnom svakodnevnom životu.

U roku od 24 sata od Vašeg poziva spremni smo organizirati prvu fizioterapiju u Vašem domu. Po dolasku, naš fizioterapeut na temelju dijagnoze , vašeg psihofizičkog stanja i vaših želja kreirati će personalizirani program fizioterapije sa ciljem postizanja maksimalnih rezultata u rehabilitaciji i unaprjeđenja kvalitete života za Vas i Vašu okolinu. 

U udobnosti vašeg doma, koristeći napredne manualne tehnike i znanja razvijena u Centru za fizioterapiju i rehabilitaciju SB Arithera, naši fizioterapeuti ojačati će Vašu muskulaturu i povećati mobilnost

U slučajevima kada se to može organizirati, preporučiti će Vam neki od programa fizioterapije, hidrokineziterapije i robotske neurorehabilitacije u Aritherinom Centru za fizioterapiju, Petrova 128, Zagreb.

Personalizirani programi bazirani su na:

  • individualnoj kineziterapiji
  • prevenciji komplikacija nakon dugotrajnog ležanja
  • smanjenju endema
  • respiracijskim i kardiovaskularnim treninzima
  • krio terapijama i
  • transferu bolesnika

Programi fizioterapije su fleksibilni i prilagođavaju se vašim potrebama i zahtjevima koje propisuje specijalist fizijatar ili Vaš liječnik neke druge specijalizacije.

Može li se fizioterapija u kući dobiti uz uputnicu HZZO-a?

Ustanova Arithera ima ugovor sa HZZO-om i maksimalno iskorištavamo ugovorene kvote kako bi Vam našu uslugu učinili što pristupačnijom i dostupnom uz uputnicu HZZO-a. Savjetujemo Vam da nazovete naš broj 01/2441 544 (kućni 02) i provjerite dostupnost fizioterapeuta na Vašoj lokaciji u željeno vrijeme. Ukoliko postoje liste čekanja uz uputnicu HZZO-a, u mogućnosti smo Vam pružiti brzu fizioterapiju u kući uz plaćanje.

Našom uslugom pokrivamo područje Grada Zagreba, Sesveta, Zeline i Ivanić-Grada.

 

Fizikalna Muski DSF3670 Kocka
Fizikalna Zenski DSF3617 Kocka
Fizikalna Muski DSF3674 Kocka
Fizikalna Zenski DSF3607 Kocka
Fizikalna Muski DSF3689
Fizikalna Zenski DSF3601 Kocka
Fizikalna Muski DSF3680
Fizikalna Zenski DSF3591 Kocka
Fizikalna Muski DSF3717 Kocka
Fizikalna Zenski DSF3631 Kocka