vene 23.02.2015 beauty

dubrovnik banner

 

Poštovani korisnici, dragi pacijenti,

sukladno Odluci Ministra zdravstva od 14.3.2020. o mjerama mobilizacije , organizacije i rasporeda rada i radnog vremena, promjene mjesta i uvjeta rada zdravstvenih ustanova i njihovih radnika i privatnih zdravstvenih radnika u mreži javne zdravstvene službe te korištenja medicinsko-tehničke opreme i ostalih sredstava, a u cilju provedbe mjera zaštite pučanstva tijekom epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2,

obavještavamo Vas da je Specijalna bolnica Arithera, kao privatna ustanova u mreži javne zdravstvene službe, poduzela slijedeće:

1) Radne kapacitete iz segmenta Fizioterapije stavili smo u funkciju liječenja hitnih stanja:

  • postoperativna stanja
  • akutna bolna stanja
  • akutna stanja nakon fraktura i ruptura (mišiči, tetive, ligamenti, kosti)
  • neurorehabilitacija

Primamo pacijente s i bez uputnice HZZO-a.
Naša usluga fizoterapije u kući pacijenata može se dogovoriti na broj 01/2441 544 (kućni 02).

2) Sve zdravstvene usluge SB Arithera: ortopedija, liječenje kralježnice, liječenje bolesti krvnih žila, proktologija, abdominalna kirurgija, kardiologija, dermatologija, plastična i rekonstrukcijska kirurgija dostupne su našim pacijentima kroz:

  • specijalističke preglede,
  • konzervativno liječenje,
  • operacijsko liječenje,
  • postoperativnu rehabilitaciju.

3) Termini za preglede i konzultacije prilagođeni su fluktuaciji od tri do maksimalno 5 pacijenta istovremeno u čekaonici.
U tom smislu molimo korisnike za razumijevanje kod predbilježbi i eventualnog čekanja na termin.

4) Povećali smo smještajne kapacitete bolničkog odjela. Svaki pacijent smješten je u jednokrevetnoj sobi s vlastitim sanitarnim čvorom, uz 24-satnu zdravstvenu njegu i stručni nadzor.

S ciljem da Vam u ovim izvanrednim epidemiološkim okolnostima pružimo sigurnu i potrebnu zdravstvenu skrb, stručni tim Specijalne bolnice Arithera dnevno prati sve upute kriznog stožera Ministarstva zdravstva te će svoje aktivnosti prilagođavati aktualnim uputama.

Za sva dodatna pitanja koristite našu mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., telefon 01/2304074, pratite nas našoj web stranici www.arithera.hr i društvenoj mreži  .facebook.com/arithera/