vene 23.02.2015 beauty

dubrovnik banner

U proktološkoj ambulanti kod prim. dr. sc. Davorina Velnića, obavljate prvi pregled u okviru kojeg će primarius na temelju kliničkog pregleda procijeniti da li ste kandidat za DG – HAL + RAR zahvat trajnog uklanjanja hemoroida.

Prije tog pregleda ujutro bi trebali uzeti čepić, odnosno imati stolicu.

Ukoliko ste kandidat – dogovaramo termin zahvata.

Prije zahvata, najprije se učini rektoskopija kako bi bili sigurni da ne postoje neke druge patologije. Ako je nalaz rektoskopije uredan pristupa se zahvatu koji traje oko sat vremena, te se još pola sata ostaje u bolnici na opservaciji.

Ukoliko niste iz Zagreba, nekoliko sati nakon zahvata možete najnormalnije putovati, no mi ipak uvijek preporučamo da pacijent prespava jednu noć u Zagrebu.

Pacijentima koji ne žive u ZG u mogućnosti smo organizirati pregled i zahvat u istom danu, dovoljno je da se najavite dva tjedna ranije.

Zbog jednostavnijeg pristupa i uštede vremena, za naručivanje tretmana i pregleda, postavljanje informativnih pitanja i savjeta, podsjećajući Vas da je diskrecija jedno od temeljnih načela našeg poslovanja, molimo Vas da nazovete na broj telefona: +385 1 23 04 074.