vene 23.02.2015 beauty

Sve stručne informacije o SPM minimalno invazivnim zahvatima možete saznati od našeg liječnika, dr. Kvesića na prvom pregledu. Neophodno je da na pregled donesete svu medicinsku dokumentaciju o dosadašnjem liječenju kralježnice i sve snimke radiološke obrade kralježnice (RTG, CT, MR), ukoliko ih imate. Na prvom pregledu dogovarate i termin zahvata.

Ukoliko niste iz Zagreba, moguće je dogovoriti termin pregleda i zahvata u jednom danu kako ne bi više puta trebali dolaziti u Zagreb. Molimo da prilikom naručivanja djelatniku Specijalne bolnice napomenete takvu mogućnost, kako bismo za Vas rezervirali dovoljno vremena.

SPM zahvati se izvode u lokalnoj anesteziji i ambulantno, bez potrebe za noćenjem u bolnici. Zahvati traju od pola do dva sata, a zajedno sa pripremom i opservacijom nakon zahvata, u Specijalnoj bolnici ćete biti od jednog do najviše tri sata. Nakon toga možete ići kući, uz pratnju odogovorne, odrasle osobe.

spm_vodic spm_vodic

Svi se zahvati rade pod kontrolom RTG aparata. To se radi zbog Vaše sigurnosti a ujedno je i garancija najbolje učinkovitosti zahvata.

Na neke od zahvata trebate doći na tašte, za neke zahvate to nije potrebno. Upute ćete dobiti od liječnika. Važno je da na dan zahvata normalno uzmete sve lijekove koje inače uzimate, naročito lijekove protiv povišenog krvnog tlaka. Ukoliko pak neki lijek trebate izostaviti na dan zahvata, tu informaciju ćete dobiti od liječnika.

Zbog jednostavnijeg pristupa i uštede vremena, za naručivanje tretmana i pregleda, postavljanje informativnih pitanja i savjeta, podsjećajući Vas da je diskrecija jedno od temeljnih načela našeg poslovanja, molimo Vas da nazovete na informativni broj telefona: +385 1 23 04 074 ili pošaljete upit na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Naše radno vrijeme je od 08:00 do 20.00 sati. Unaprijed hvala.